Катеренето се завръща пред Декатлон Варна

Катеренето се завръща пред Декатлон Варна
01/09/2015 DecathlonBG

Всички си мислят, че със септември идва времето да се настроим в учебен и работен режим, но на нас ни се иска да се насладим до последно на дните преди да започне училище (а и след това, разбира се!). И докато полека-лека започва подготовката за 15. септември, ние ще предоставим възможност на деца и родители отново да се катерят безплатно на мобилна стена пред Декатлон Варна! 

Хайде на катерене и през есента!

DSC_0444

Помните ли преживяванията от началото на лятото, когато стената за катерене беше за първи път пред Декатлон Варна? Тогава малки и големи проявиха огромен интерес и за две седмици близо 400 човека тестваха възможностите и уменията си в този така интересен спорт. Сега е време да повторим!

От 5. до 15. септември стената за катерене ще бъде отново пред Декатлон Варна на бул. Владислав Варненчик 268. Инструкторите от СК „Чудните скали“ ще са отново на линия, за да помагат на малки и големи с екипировка, осигуряване, насоки и съвети. Катеренето отново ще бъде напълно безплатно за всички, като стената ще може да се ползва между 5. и 15. септември:

  • в делничните дни – от 16:00 до 20:00 ч. 
  • в почивните дни – от 12:00 до 20:00 ч. 

Не е необходима предварителна регистрация – нужно е да дойдете, облечени в удобни спортни дрехи и гуменки, за да ви е максимално лесно и приятно катеренето. А ако имате някой шампион, готвещ се за училище, можете да видите нашите предложения за ученика тук.