Уроци по каяк и SUP (стенд-ъп падъл) с Декатлон Варна!

Уроци по каяк и SUP (стенд-ъп падъл) с Декатлон Варна!
18/06/2018 DecathlonBG
каяк и стенд-ъп падъл

каяк и стенд-ъп падъл 2

Уроци по каяк и SUP (стенд-ъп падъл) с Декатлон, 30.06., събота, от 10:00 до 17:00 ч. 

Готови ли сте за поредното приключение с Декатлон Варна и СК „Чудните скали“?
Приготвили сме ви незабравимо изживяване на устието на река Камчия. На горещия пясък ще ви посрещнем с усмивки, а вие само трябва да си изберете море или река? А защо не и двете?

В морето ще ви чакат двама инструктори, които нямат търпение да споделят опита си със SUP (stand up paddle) бордовете. Ще ви покажат как да балансирате върху вълните и как да се наслаждавате на солените им пръски.

В реката пък ще се поизпотите малко, но само малко. Опитните ни инструктори ще ви качат на каяци, ще ви научат да гребете правилно и ще ви накарат да обикнете водните спортове.

А гледката, която ще ви съпровожда е уникална и няма да усетите и грам умора! Гората, съпровождаща реката ще ви вдъхнови за още и още приключения. На пясъка сме приготвили спортни занимания за малки и големи!

Как да се включа? 

  • С предварителна регистрация в линка по-долу (задължително условие за участие)
  • Кога: 30.06.18 от 10 до 17 часа, като молим участниците да бъдат поне 15 мин по-рано от избрания им в регистрационната форма час
  • Място: устието на река Камчия
  • Какво е нужно: бански и тениска или тънък неопренов костюм, лятна шапка, слънчеви очила, крем против слънчеви изгаряния, чехли или сандали, хавлия, дрехи за преобличане, вода за пиене
  • Транспорт: Личен транспорт
  • Деца под 18 г. участват задължително с родител. С цел спазване на пълна безопасност, ще отказваме участие при неизпълнение на това условие.
  • Краен срок за записване: 28.06 или до запълване на капацитета на събитието

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК