На 02.07. карайте каяк с нас и тествайте SUP борд във Варна!

На 02.07. карайте каяк с нас и тествайте SUP борд във Варна!
22/06/2017 DecathlonBG

Скъпи приятели,

имаме нова дата за каране на каяк с инструктор и тестване на SUP борд! Тя е 02.07., неделя, отново от 11:00 до 17:00 ч. на плаж Аспарухово във Варна. Молим Ви да се регистрирате отново във формата за регистрация най-долу, тъй като няма как да прехвърлим предишни регистрации към това събитие. Очакваме Ви! 

Елате на плажа на Аспарухово на 02.07. за един уникален по рода си урок по кану-каяк с инструктор! Ще можете да тествате и SUP борд (стенд-ъп падъл), а най-малките ще предизвикаме да строят най-хубавите плажни замъци. Вижте детайлите по-долу, за да запазите своето място още сега!

Кану-каяк и SUP борд с Декатлон и Чудните скали – 02.07., неделя, плаж Аспарухово, 11:00 – 17:00 ч.

 

Ако искате да видите какво е да гребеш с двуместен каяк в морето, запишете се още днес за безплатния ни открит урок по кану-каяк с инструкторите от СК „Чудните скали“. Желаещите да тестват и SUP борд също ще имат тази възможност!

Мястото на събитието е плажът на Аспарухово. В периода 11:00 – 17:00 ч. ще се участва в групи, които ще сформираме предварително. Ето защо е необходимо задължително да се регистрирате по-долу.

 

След като запълним капацитета на събитието, ще се свържем с всички по имейл за уточнение часа на групата, в която са разпределени. Обикновено записването продължава до петъка преди събитието и тогава ще получите имейл потвърждение.

Деца под 14 г. участват задължително с родител. С цел спазване на пълна безопасност, ще отказваме участие при неизпълнение на това условие.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК