Спорт, състезания и подаръци на 1 юни в магазините на Decathlon

20 май 2022 г.

Един незабравим ден очаква всички малчугани на 1 юни

Вълнуващ и изпълнен с много усмивки ден очаква всички деца, които искат да се забавляват, докато спортуват. Decathlon е подготвил редица страхотни изненади, които ще направят празника на най-малките наистина незабравим.

Щафетни състезателни игри, изпитания, различни спортове и, разбира се, много подаръци – така ще посрещнем празника в магазините ни. Веселата атмосфера ще се усеща през целия ден.

Нека ви разкажем какви занимания сме подготвили:

Декатлон Витоша

Първият ни магазин в България ще посрещне празника с една вдъхновяваща личност, която е добре позната на всички спортуващи. От 17:00 ч. ултрамаратонецът Краси Георгиев е замислил голямо разнообразие от щури и весели игри, които ще включват елементи от бадминтона, баскетбола, хандбала, леката атлетика и бягането. Участниците ще бъдат разделени на възрастови групи, за да бъдат състезанията напълно равностойни. Освен игрите и състезанията, Краси ще разкаже за вълнуващия си спортен път и как той го е променил. Чакаме ви с нетърпение, тук можете да направите резервация.

От 19:00 ч. продължаваме с баскетбол за деца с Денислав Иванов, който е способен да запали всяко дете по този колективен спорт. Най-малките ще имат възможност да участват в баскетболната тренировка на спортното ни игрище пред магазина. Направете резервацията си лесно, бързо и удобно само с няколко клика тук.

Декатлон Витоша

Декатлон Подуяне

В Подуяне младите спортуващи ще имат удоволствието да тренират два от най-обичаните спортове. От 17:00 ч. стартираме празника с лека атлетика и нашият съотборник Галя Николова, която има над 150 медала от различни лекоатлетически дисциплини. Тя води и регулярните тренировки всеки месец. Повече за тях можете да откриете тук. Този спорт има редица ползи, неслучайно е неизменна част от часовете по физическо възпитание, а Галя определено знае как да го представи по интересен и увлекателен начин. Резервирайте място за вашия мъник напълно безплатно през нашата платформа за спортни активности Play by Deacthlon.

Празничната спортна атмосфера ще продължи и от 19:00 ч. с тренировка по футбол. Един колективен спорт, който всички добре познаваме. Божия Ноева ще се заеме със задачата да покаже на всички деца, които имат интерес, основните правила и движения по забавен и интерактивен начин. Тя има богат треньорски опит, а това означава, че вашите малчугани са в сигурни ръце. За да резервирате място за 1 юни, трябва да се регистрирате в платформата ни за спортни активности.

Декатлон Пловдив

В магазина ни в Пловдив сме обърнали специално внимание на малките почитатели на модерните танци и гимнастиката. Те ще имат възможност да направят първите си стъпки. Но това далеч не е всичко – ще има много състезателни игри с награди, за да е забавлението на пълни обороти. След това ще отдъхнем с усмивка на лице, защото сме подготвили забавна йога за деца, където ще открием заедно баланса на тялото по най-смешния начин. Започваме от 16:00 ч.

Записванията вече са активни онлайн в платформата ни за спортни активности Play by Decathlon.

Подуяне

Декатлон Варна

Може би познавате Димитър Димитров от регулярните тренировки по класически балет и хип-хоп в Play by Decathlon? Напомняме ви, че през целия май можете да запишете децата си в платформата ни бързо и лесно.

Той ще е и отговорникът за незабравимия 1 юни, който предстои в Декатлон Варна. Към него ще се присъединят още аниматори, които са подготвили куп специални щафетни игри с много награди за цялото семейство. Започваме от 17:30 ч. и ще се забавляваме заедно чак до 19:30 ч.

Побързайте да резервирате място онлайн тук.

Декатлон Бургас

На гости ще ни бъдат нашите приятели от Alfa fits kids, които имат страхотни идеи за този вълнуващ празник. Ще стартираме със състезателни игри, а изненади няма да липсват.

От 16:00 ч. започваме със състезателни трасета, които включват стрелба в мишена, игри за ловкост, бързина, скорост на реакцията, прескачане на препятствия и още много други спортни активности.

От 17:00 ч. събираме отбор за една изцяло нова версия на добре познатата народна топка.

От 18:00 ч. с нови сили ще се впуснем в още спортни предизвикателства със състезателен характер.

От 19:00 ч. ще стартира Клубното рали. Една отборна игра, която не е за изпускане, защото ще развълнува всички до един. Заслужава си да се опита!

Мисията на Alfa fits kids е децата да обикнат спорта, а нашата – да правим спорта достъпен за възможно най-много хора. Какъв по-добър момент от това да обединим сили в името на този празник?

Направете предварителна резервация за присъствие лесно и бързо в Play by Decathlon.

Очакваме всички родители и деца с огромно нетърпение, за да се забавляваме и спортуваме заедно.

Последно от Decathlon

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...