Кондиционна тренировка с ластици в Декатлон Стара Загора

Кондиционна тренировка с ластици в Декатлон Стара Загора
28/05/2018 DecathlonBG

Декатлон Стара Загора, 02.06.2018, събота, 12:30 ч. – Безплатна Кондиционна Тренировка с Ластици

Декатлон Стара Загора Ви кани на безплатна Кондиционна Тренировка с Ластици на 02.06.2018, събота, от 12:30 ч. в Парк Мол Стара Загора, атриум пред Декатлон Стара Загора.

Събираме се в атриум на Парк Мол Стара Загора, намиращ се пред Декатлон, в 12:15 с треньорите Ивайло Георгиев и Мартин Калчев. След кратко въведение се разделяме на две основни групи:

  1. Основна група (начинаещи): за спортуващи от време на време или такива, които тренират ежедневно по малко. Ще поработим върху правилната техника на изпълнение като времето ни на активна мускулна работа ще е с 50 процента редуцирано за всяко упражнение, спрямо това на напредналите. С малко думи – без много да се потим. Ако се съмнявате дали сте за групата на напредналите или искате лежерно да се раздвижите – това е вашата група.
  2. Напреднала група: това е групата за хората с висока спортна форма.
    Независимо дали правите грандиозни тренировки в залите или късате маратонките от обиколки по пресечени местности – тук ви очаква тренировка, която ще предизвика всичко, на което сте способни!

Известен и научно доказан факт е, че тренировките с ластици, съпоставени с тези със свободни тежести са значително по-щадящи
ставите и неслучайно са избор на професионалните рехабилитатори и кондиционни треньори. Присъстващите на Безплатната Кондиционна тренировка на Декатлон Стара Загора сами избират своята група (начинаещи или напреднали) като основната идея е да демонстрираме високата ефективност на упражненията с ластици и способността им да натренират цялото тяло. Мускулната треска е гарантирана за всички.

Заповядайте!