Кросфит за семейството, зумба и ексклузивно събитие в Пловдив!

Кросфит за семейството, зумба и ексклузивно събитие в Пловдив!
13/02/2017 DecathlonBG

Този уикенд продължаваме с втората част на семейната кросфит тренировка в Декатлон Витоша, зумба в Декатлон Подуяне, а в Пловдив предстои ексклузивното ни събитие – функционална тренировка в WOW GYM! Всички детайли и форми за записване ще откриете по-долу в поста. 

Ексклузивно събитие: Функционална тренировка в WOW GYM  с Декатлон, 19.02., неделя, 10:00 – 12:00 ч.

wow_collage_wallpaper_color

WOW GYM е първата зала в Пловдив за функционално трениране. Тренировките, провеждани в нея, са високоинтензивни, но, благодарение на изградената програма, са достъпни и за начинаещи. Концепцията на заниманията в WOW GYM e ”научи се да можеш и резултатите ще са налице”.

В отворените тренировки, организирани от Декатлон и WOW GYM, ще можете не само да се изпотите, но и да се научите да изпълнявате правилно основните движения в работата със собствена тежест. Ще се запознаете и с много от уредите използвани във функционалното трениране. Участвайки в това съвместно събитие,  ще си тръгнете от залата с повече опит, който да  използвате в личните си тренировки. Обещаваме ви добро настроение и може би „мускулна треска” ;-)

Тренировката ще бъде в 2 групи:

  • от 10:00 до 11:00 ч.
  • от 11:15 до 12:15 ч.

Всяка група има капацитет от 35 човека. Възрастовата граница е от 15 до 50 г.

Адресът на залата е гр. Пловдив, ул. София №9 – ето и карта ТУК.

Нужно е да дойдете в удобно спортно облекло и да си носите чисти маратонки и кърпа – има съблекални, които ще са на разположение за тренировката.

Регистрацията приключи, ето и разпределнието в групи по-долу (кликнете на изображението за по-голям размер):

schedule

Декатлон Подуяне, 19.02., неделя, 14:00 – 15:00 ч. – Зумба с Поли

dance ss17 deb leg[8380049cc,8380061cc]tci_scene_02.jpg[-1_-1xoxar]

Заповядайте на най-енергичната зумба, специално подготвена от Поли от спортен клуб НЕО! Полина Бакърджиева е инструктор по Zumba и Kangoo jumps. Зумбата, която тя ще води в неделя, е подходяща и за малки, и за големи, като е изключително забавна, така че не я пропускайте! Можете да се запишете за безплатно участие във формата по-долу:

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Витоша, 19.02., неделя, 12:00 – 14:00 ч. – Семейна кросфит тренировка

fitness mat [8374112cc,8379944cc]tci_scene_01.jpg[-1_-1xoxar]

Тази седмица продължаваме със семейната кросфит тренировка, специално подготвена от АСЕМ Груп! Тя е подходяща за родители и деца. Концепцията е създадена за изпълнение както от родител с дете, така и от дете с друго дете. Минималната възраст на децата участници е 5 години. Очакваме Ви, заредени с енергия за спорт и забавления!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК