Кунг фу, карате, тренировка за бегачите и една голяма изненада!

Кунг фу, карате, тренировка за бегачите и една голяма изненада!
22/03/2016 DecathlonBG

С настъпването на пролетта готвим все по-атрактивни събития и новини! В Декатлон Подуяне предстои голяма изненада за спортистите с новия спортен парк, който ще се открива там в началото на април! В останалите ни магазини пък имаме атрактивни тренировки за бегачите и феновете на карате и винг чун кунг фу. 

Декатлон Подуяне – очаквайте новия спортен парк в Подуяне от началото на април!

0020_IMG_9857-n1_TйVolen_Evtimov

Пролетта отваря нова страница и за Декатлон Подуяне – с новия сезон се задава невероятен спортен парк на територията на магазина! Очаквайте голямото откриване и допълнителна информация в началото на април!

Декатлон Варна – карате тренировка с клуб Шотокан, 26.03., събота, 11:00 – 12:00 ч.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Карате клуб Шотокан гостуват в Декатлон Варна за открита тренировка по карате, подходяща за малки и големи. Участието е както винаги безплатно, а програмата – пълна с разнообразие и забавление. Карате учи на дисциплина и уважение, затова горещо препоръчваме на всеки да се включи, особено на малчуганите! Нужно е единствено да се регистрирате!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Пловдив – тренировка по бягане с Ясен Крайчев, 26.03., събота, 11:00 – 12:00 ч.

PHOTO_INT_KALENJI_K-Family-US-5706

Тази седмица, само в Декатлон Пловдив, от петък 25.03. до неделя, 27.03., подаряваме двойно повече точки за лоялност за всяка покупка с карта Декатлон.

Ясен Крайчев, автор на блога Силен, отново гостува в Декатлон Пловдив – този път със специално подготвена тренировка по бягане, подходяща за малки и големи! Тренировката ще се проведе на открито пред Декатлон Пловдив и ще включва загрявка, упражнения за нисък и висок старт, къси спринтове, совалки и слаломи. Всичко това е придружено с интересни обяснения за техниката на всяко упражнение от Ясен, за да сте готови след това да продължите с тренировките и самостоятелно, знаейки как точно да ги изпълнявате. Запишете себе си и/или детето си за безплатно участие във формата за регистрация по-долу.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Витоша – тренировка по винг чун кунг фу, 27.03., неделя, 13:00 – 14:00 ч.

4729554

Елате на специалната открита тренировка в Декатлон Витоша с клуб Беймо, за да научите повече за техниката във Винг Чун Кунг Фу и да опитате сами някои удари! Винг Чун Кунг Фу е бойно изкуство, рожба на китайската традиция в бойните изкуства. В тази система напълно липсват атрактивните и акробатични елементи. Спецификата на битката напълно изключва тези елементи. Всяка битка си поставя като основна цел неутрализирането на противника, елиминирането на опасността от интервенция върху собственото Ви здраве. Винг Чун се стреми да бъде опростен, кратък от гледна точка на действие и не на последно място – ефективен. Не пропускайте да се регистрирате за безплатно участие – очакваме Ви!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК