Лека атлетика за деца в Декатлон Пловдив на 11.05

Лека атлетика за деца в Декатлон Пловдив на 11.05
09/05/2019 Krista Eneva

Декатлон Пловдив, 11.05., събота, 10:00 ч. – Лека атлетика на спортното игрище

Лека атлетика

Декатлон Пловдив и Футболна академия „Суперстарс“ канят всички малчугани на възраст между 6 и 12 години на открита тренировка по лека атлетика!

Заповядайте на 11.05., събота, в 10 часа на спортното игрище на Декатлон Пловдив, където ще започнем със загрявка, след което ще се премине към различни видове упражнения, включващи препятствия, спринт и щафетно бягане. За финал на тренировката, децата ще направят обиколка на магазина под наблюдението на треньори.

Нужно е единствено предварителна регистрация!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за ФА „Суперстарс“, гр. Пловдив:

Супер Старс е футболна академия основана през 2010 г. от Михаел Ангелов. От своето основаване академията обучава и тренира деца от 3 до 12 годишна възраст и успешно реализира и развива своята дейност в гр. Пловдив.
В тази насока те организират и участват в голям брой официални турнири, първенства и различни спортни мероприятия, както самостоятелно, така и с подкрепата на БФС и Община Пловдив.
Михаел Ангелов е завършил треньорската школа на БФС и притежава лицензи C и B. До момента той има над 8 години професионален стаж като треньор в академията на ФА Супер Старс и ДЮШ Локомотив Пловдив, където се е доказал като успешен иновативен преподавател с богат личен опит в работата с деца.
Останалите членове на треньорския екип на академията са млади и мотивирани специалисти, притежаващи спортно-педагогическо образование и лицензи от БФС и UEFA .