Магазините на Decathlon остават отворени

Магазините на Decathlon остават отворени
03/04/2020 Георги Николов

магазините на Decathlon остават отворени

Сега е изключително важно да бъдем отговорни и да пазим както собственото си здраве, така и това на околните. Важно е и да сме активни, за да поддържаме своята имунна система. Мисията на Decathlon винаги е била да прави спорта достъпен, като наш основен приоритет остава безопасността на клиентите и служителите ни.

Физичките магазини на Decathlon остават отворени и след 28.11.2020 г. Обектите са с пълно работно време (график на всеки магазин можеш да видиш по-долу), като стриктно ще бъдат следвани всички необходими хигиенни мерки за превенция и ограничаване на разпространението на COVID-19. Мерките са изцяло съобразени с наложените от правителството изисквания за търговските обекти по време на извънредното положение в страната и включват:

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Въвеждането на максимален брой посетители, които могат да влязат в магазина.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Задължителната употреба на предпазни маски от всички служители и посетители.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Стриктно спазване на дистанция от два метра между служители и посетители.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Дезинфекцирането на всички контактни повърхности с препарат.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    За предпочитане е плащането с безконтактна карта, за да се избегне досега до банкноти и монети.

За максимална сигурност препоръчваме на всички свои потребители да се възползват от опциите за онлайн пазаруване на DECATHLON.BG:


Работно време по магазини:

  • Декатлон Витоша – всеки ден от 10 ч. до 21 ч.
  • Декатлон Подуяне – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Център – всеки ден от 09 ч. до 20 ч. (от 28.01.)
  • Декатлон Пловдив – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Варна – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Бургас – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Плевен – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Велико Търново – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Стара Загора – всеки ден от 10 ч. до 20 ч. (отворен е само входът откъм паркинга)

Спортни поздрави,
екипът на Декатлон България