Маска за гмуркане и шнорхелинг Easybreath®

28 юли 2017 г.

*Трудно, скъпо и некомфортно. Това е общото схаващане за практикуването на шнорхелинг и гмуркане. Да, има доста спънки - дишането с шнорхел не е лесно, мундщука може да ви се стори неудобен и нехигиеничен. Полето на видимост на повечето маски е малко, а когато стъклото се замъгли не може да добиете пълна представа за красотата на подводния свят. Всичко това предизвиква инженерните дизайнери на Subea да направят революция в шнорхелинга, разработвайки първата в света маска с вграден шнорхел. Тя ви позволява да виждате и дишатe под вода с лекотата, с която го правите и на брега. *

2017-07-Untitled-1-1.jpg

Easybreath - как работи?

Панорамната гледка Ви дава перфектна видимост на 180 градуса. Запотяването на стъклото е напълно избегнато чрез двойния въздушен поток, който минава през маската. За да спре водата от навлизане в шнорхела, маската е снабдена с механизъм, който запушва шнорхела, когато той е потопен под вода. Горната част от него, която трябва да стой над водата е боядисана в оранжево, за по-добра видимост.

Как да изберем точния размер?

За да се възползвате максимално от маската EASYBREATH®, изберете размер, отговарящ на морфологията на лицето ви. Прекалено малката маска няма да ви осигури оптимален комфорт, а голямата може да предизвика нежелано проникване на вода.

Easybreath се предлага в 2 размера за възрастнипозволяващи 90% покритие на различните мъжки и женски лица на по света (европейски, азиатски и т.н.):

  • малък размер - по-скоро за жени и юноши: S/M
  • голям размер – по-скоро за мъже: M/L

1.Как да изберем точния размер маска в магазините на Decathlon:

За да изберете подходящата за вас маска в магазин на Decathlon, пробвайте и 2-тa размера. Стегнете маската на лицето си, не трябва да има пространство между брадичката ви и долната част на маската.

2. Как да изберем точния размер маска при покупка от онлайн магазина:

Ако нямате възможност да отидете в магазина и предпочитате да поръчате вашата маска Easybreath®   от нашия онлайн магазин, тук ще намерите информация как да изберете размер:
2017-07-tips-how-to-choose-subea-easybreath-snorkelling-mask-size_0.jpg

Със затворена уста, измерете разстоянието между вдлъбнатината в горната част носа и долната част на брадичката:

Ако измереното разстояние е под 12 cм, изберете размер S/M

Ако измереното разстояние е над 12 cм, изберете размер M/L

Когато получите маската, поставете я на лицето си, за да се уверите, че няма пространство между долната част на маската и брадичката.

Последно от Decathlon

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...