Октомври – месецът на Domyos в Декатлон Витоша

Октомври – месецът на Domyos в Декатлон Витоша
03/10/2013 DecathlonBG

Летният сезон приключи, а с него започваме да практикуваме повече спортове на закрито. Затова Декатлон Витоша посвети следващите седмици на мисията да запознае клиентите си с марката Domyos. Това е марката на Декатлон, която обединява най-много спортове – предназначена е за феновете на фитнеса, танците, гимнастиката, бойните изкуства, батута, йога, пилатес, както и за най-малките спортни ентусиасти – децата от 6-месечна възраст.

Името Domyos произлиза от гръцката дума за мускул и се произнася „домиос“. Продуктите се разработват в огромен фитнес център в гр. Лил, Франция, а идеите за тях идват и от клиентите на Декатлон.

Екипът на отдел „Фитнес“ в Декатлон очакваше този месец с голямо нетърпение, защото те самите започват активни тренировки по своите любими спортове, както можете да прочетете в новия брой на нашия каталог. Попитахме ги кой е любимият им продукт напоследък, a те бяха изненадващо бързи и категорични в отговора си за Push Up Gain (36,40 лв).

Както вече знаете, обичаме да научаваме вашето мнение за нас и нашите продукти. Ще се радваме да споделите с нас и сега какво мислите за Domyos. На линия сме тук, в социалните мрежи, по имейла, в магазина и… навсякъде другаде, където се сетите :)

Приятни тренировки на всички от екипа на Декатлон!

Екипът на Domyos в Декатлон Витоша

Екипът на Domyos в Декатлон Витоша