Месецът на Quechua е в разгара си!

Месецът на Quechua е в разгара си!
13/09/2013 DecathlonBG

Магазинът вече работи с пълна пара, а сега дойде време и да ви представим звездата на месеца – нашата марка за планинари Quechua. В случай че се чудите – произнася се „кечуа”, а името произлиза от южноамериканско племе, което обитава Андите. Базата на марката е в Шамони, в подножието на Монблан, където се проектират всички продукти. Вече 16 години марката ни е позната на всички клиенти на Декатлон, които приемат планинските спортове за своя страст, хоби, развлечение или професия. Quechua предлага всичко за къпминга и планинските преходи за четирите сезона.

Както всяка марка на Декатлон, така и Quechua има своите обещания към клиентите си: винаги иновативни продукти, екосъобразни и на достъпни цени. Ако трябва да изберем най-известния продукт на марката, то това несъмнено ще са палатките, които се разпъват за 2 секунди. Доказателството е, че те бяха разпродадени светкавично през първите дни след откриването на Декатлон Витоша. Но, ние се погрижихме и се запасихме с тях наново, така че идвайте докато не са ви изпреварили!

Продуктът, който всички ние очакваме с нетърпение, е смартфонът с марка Quechua, който ще бъде водоустойчив и защитен срещу прах. Непременно ще ви разкажем повече за него, когато го пуснем в продажба!

Смартфонът на Quechua

Смартфонът на Quechua

Quechua ще бъде представена в Декатлон Витоша през цялата година, но само този месец ще е специално посветен на марката. Екипът „Планински спортове“ в Декатлон Витоша ви очаква!

Екипът на Quechua

Екипът на Quechua