ММА тренировка в Декатлон Стара Загора на 31.03.2018

ММА тренировка в Декатлон Стара Загора на 31.03.2018
23/03/2018 DecathlonBG

Декатлон Стара Загора, 31.03.2018, събота, 13:00 ч.

Декатлон Стара Загора и Боен клуб Атила ви канят на безплатна ММА тренировка на 31.03.2018, събота, от 13:00 ч. в Парк Мол Стара Загора.

Събираме се в централния атриум на Парк Мол Стара Загора в 13:00 и се разделяме на две основни групи:

  1. Основна група (начинаещи): за спортуващи от време на време или такива, които тренират ежедневно по малко. Ще поработим върху правилната техника на изпълнение на базовите ударни и захватни бойни прийоми без много да се потим. Ако се съмнявате дали сте за групата на напредналите или искате лежерно да се раздвижите – това е вашата група.
  2. Напреднала група: това е групата за хората с висока спортна форма. Независимо дали правите грандиозни тренировки на тепиха или спуквате боксовия чувал с крушета – тук ви очаква тренировка, която ще предизвика всичко, на което сте способни.

Присъствищите на събитието сами избират своята група като тренировката в групата за начинаещи ще има и допълнителен характер на курс за самоотбрана.
От друга страна групата за напреднали ще застъпва силово-кондиционния елемент от богатсвото на технически прийоми, които предлагат смесените бойни изкуства като тренировката ще бъде подходяща за състезатели от всички дисциплини.