Многобой по случай празника на София!

Многобой по случай празника на София!
11/09/2018 DecathlonBG

По случай празника на София на 17.09. Декатлон организира заедно с Община Младост спортен празник!

Децата от различни възрастови групи ще имат възможността да вземат участие в многобой, който е част от празника на Столицата и съчетан с началото на учебната година. Събитието е предназначено за деца на възраст 11-18 г., като те ще получат възможността да вземат участие в едно състезание, изискващо различни видове умения, като ловкост, бързина и прецизност и същевременно едните ще се запознаят с очарованието на видовете спортове, с които ще се сблъскат, а другите, ще си припомнят какво ги очаква в следващата учебна година.

Кога: От 16:00 до 18:00 ч.

Къде: Парк на Община Младост 3, карта по-долу:

Кой може да участва: всички деца на възраст 11 – 14 г. и 15 – 18 г. Децата ще бъдат разделени по отбори определни от възрастта им и всеки един от тях ще мине през обособените спортове, като резултата накрая на състезанието се изчислява, като сумарно се събират всички резултати на децата от един отбори и така се определя класирането на отбора. Накрая на състезанието ще бъдат раздадени грамоти за всички участинците, а за призовите места ще има символични награди, осигурени от Декатлон България.

Спортни дисциплини: Хандбал, „скачане в квадрат“, волейбол, обръчи, бадминтон, „подай топката“, баскетбол, щафетно бягане

Събитието е напълно безплатно! Очакваме Ви без предварителна регистрация!