Тази седмица: спорт с кучета, художествена гимнастика и денс йога

Тази седмица: спорт с кучета, художествена гимнастика и денс йога
06/03/2017 DecathlonBG

Седмичните ни събития след празничния уикенд са повече от интересни – ще можете да научите как да спортувате с Вашето куче по време на урока ни по мъшинг (спорт с кучета), да се включите в урок по художествена гимнастика в София, а в Пловдив да опитате денс йога. Нужно е единствено да се регистрирате предварително – очакваме Ви!

Декатлон Витоша, 12.03., неделя, 12:00 – 13:00 ч. – Мъшинг (спорт с кучета)

img_0095.jpg[-1_-1xoxar]_cropped

Тази неделя Ви каним да се включите в събитието ни заедно с Клуб Мъшинг България, който популяризира спорта с кучета. По време на събитието ще научите какво представлява мъшинг спортът, кой може да го практикува, с какви кучета може да се практикува и какво е необходимо като екипировка за кучетата и съответно за хората. При мъшинга няма изискване в големината и породата на кучетата, напротив – всеки притежател на домашен любимец може да излезне сред природата и да потренира заедно с кучето си. Ще научите също как да подходите към обучението на кучето и съвместното спортуване и ще се запознаете с дисциплините каникрос (бягане на човек с куче), догтрекинг (ходене на човек с куче) и байкджоринг (каране на колело с куче). Събитието е подходящо за деца и хора от всички възрасти и е без предварителна регистрация! С цел оптимално провеждане и безопасност, ще се осъществи само с обучените кучета на СК Мъшинг България. 

Декатлон Подуяне, 12.03., неделя, 11:30 – 12:30 ч. – художествена гимнастика

poduyane

Тази седмица ще имате възможността да присъствате на открит урок по художествена гимнастика с Александра Стефанова. Тя е бивша състезателка по художествена и естетическа гимнастика. Носителка на множество призови награди, включително и от световни първенства. Урокът ще започне с кратка демонстрация, след това ще продължи с упражнения за начинаещи. Очакваме вашите предварителни регистрации!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Пловдив, 11.03., събота, 11:30 – 12:30 ч. – денс йога

yoga_cropped

Тази седмица Смарт Студио Камато отново са с Декатлон Пловдив с открита практика по Dance Yoga. Cтaтичнaтa йoгa (xaтxa-йoгa) нe изиcĸвa oт изпълнитeля нeoбичaйнa издpъжливocт. Mнoгo xopa обаче са по-aĸтивни и нe мoгaт дa зaдъpжaт cвoята концентрация върху едно нещо твърде дълго време. Зa тaĸивa xopa, жeлaeщи пълнoцeннo дa ce зaнимaвaт c йoгa, Dаnсе уоgа e нaй-oптимaлният избop. Уcилиятa, нacoчeни ĸъм ĸoopдинaциятa нa движeниятa c дишaнeтo, мaĸcимaлнo oптимизиpaт paбoтaтa нa мoзъчнитe yчacтъци, xapмoнизиpaт eнepгийнитe пoтoци и дoвeждaт чoвeĸ дo вътpeшeн бaлaнc. Включете се напълно безплатно – единствено е нужно да се регистрирате предварително по-долу:

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК