Най-хубавият ден на света

Най-хубавият ден на света
28/05/2014 DecathlonBG

В Отбора на Декатлон често дискутираме какво ни вдъхновява. Обединихме се единодушно около това, че децата са едни от най-големите вдъхновители за всички нас. Те са свободни, усмихнати, весели, тичат, смеят се на воля и не се интересуват от обстоятелствата. Те са щастливи.
Затова и ние решихме да организираме и подкрепим няколко спортни събития за малките в най-хубавия ден – Деня на детето, 1-ви юни. Защото няма нещо по-хубаво на света от детския поглед, пълен с радост.

Разгрявка за деня с лечебна гимнастика за деца в Декатлон Витоша, 11:00 до 15:00 ч.

2013-03-06_DOM_FG-05_048 1От 11:00 до 15:00 ч. в Декатлон Витоша на Околовръстния път ще загреем за празника с малките спортисти с много весели и същевременно невероятно полезни упражнения по превантивна и лечебно-изправителна гимнастика. Този вид гимнастика е насочен към заздравяване на гръбната мускулатура и предотвратяване на гръбначни изкривявания. С помощта на топки за гимнастика и ластици, децата ще имат възможност да пробват упражненията заедно с терапевтите на „Асем груп„, които имат богат опит в областта на превантивната гимнастика. Упражненията са подходящи за деца на възраст от 5 до 17 г. Участието в заниманията ще бъде напълно безплатно, а за смелчаците, които се включат в разгрявката, ще има и малки награди от нас. Родителите пък ще могат да се посъветват директно с кинезитерапевтите на „Асем груп“ за полезни упражнения, които да се изпълняват вкъщи, подходящи спортове, които влияят благоприятно на гръбначния стълб и за всичко останало, което ги вълнува.

Деца на колела в Борисовата градина, начало: от 12:00 ч., докато героите се уморят

dsc_6744
След като малките спортисти разгреят с гимнастиката в Декатлон Витоша, можете да продължите празника на децата в Борисовата градина. На алеята на Колодрума, намираща се зад стадион „Българска армия„, ще има страхотен детски вело-празник, организиран от сдружение Зелен път. Празникът започва от 12:00 ч. и ще продължи, докато героите се уморят. Участието, разбира се, ще бъде безплатно. Малките колоездачи ще могат да се включват в различни игри и състезания, ще има награди от Декатлон, много емоции и веселба. Най-хубавото е, че треньорите от сдружение „Зелен път“ ще са неотлъчно до тях, за да им помагат да усъвършенстват двигателните си умения и карането на колело. Подсещаме да не забравите да отидете с колелата и каските и задължително да вземете доброто си настроение!

Quechua шоурум в Борисовата градина

TENTES PE13 (1)
И тъй като времето вече все повече ни приканва да излезем навън, единодушно решихме, че е време да изведем и нашите палатки на Quechua на разходка. Минете покрай алеята на Колодрума зад стадион „Българска армия„, за да видите колко уютно може да изглежда едно къмпинг местенце, оборудвано с Quechua. Палатки, столчета, масичка, раници – всичко ще бъде на разположение да се види и пипне! Ще имаме демонстрационни палатки Quechua 2 Seconds, за да видите що е то палатка, която се разпъва само за 2 секунди, и сами да пробвате да я разпънете. Нашите усмихнати Декатлонци ще могат да ви дадат съвети за екипировката за къмпинг и излет, както и от чисто новите ни Quechua каталози.

Очертава се много весел 1-ви юни – нямаме търпение да го споделим с вас!