Най-хубавият ден на света

28 май 2014 г.

В Отбора на Декатлон често дискутираме какво ни вдъхновява. Обединихме се единодушно около това, че децата са едни от най-големите вдъхновители за всички нас. Те са свободни, усмихнати, весели, тичат, смеят се на воля и не се интересуват от обстоятелствата. Те са щастливи. Затова и ние решихме да организираме и подкрепим няколко спортни събития за малките в най-хубавия ден – Деня на детето, 1-ви юни. Защото няма нещо по-хубаво на света от детския поглед, пълен с радост.

Разгрявка за деня с лечебна гимнастика за деца в Декатлон Витоша, 11:00 до 15:00 ч.

2013-03-06_DOM_FG-05_048 1

От 11:00 до 15:00 ч. в Декатлон Витоша на Околовръстния път ще загреем за празника с малките спортисти с много весели и същевременно невероятно полезни упражнения по превантивна и лечебно-изправителна гимнастика. Този вид гимнастика е насочен към заздравяване на гръбната мускулатура и предотвратяване на гръбначни изкривявания. С помощта на топки за гимнастика и ластици, децата ще имат възможност да пробват упражненията заедно с терапевтите на "Асем груп", които имат богат опит в областта на превантивната гимнастика. Упражненията са подходящи за деца на възраст от 5 до 17 г. Участието в заниманията ще бъде напълно безплатно, а за смелчаците, които се включат в разгрявката, ще има и малки награди от нас. Родителите пък ще могат да се посъветват директно с кинезитерапевтите на "Асем груп" за полезни упражнения, които да се изпълняват вкъщи, подходящи спортове, които влияят благоприятно на гръбначния стълб и за всичко останало, което ги вълнува.

Деца на колела в Борисовата градина, начало: от 12:00 ч., докато героите се уморят

2014-05-dsc_6744.jpg
След като малките спортисти разгреят с гимнастиката в Декатлон Витоша, можете да продължите празника на децата в Борисовата градина. На алеята на Колодрума, намираща се зад стадион "Българска армия", ще има страхотен детски вело-празник, организиран от сдружение Зелен път. Празникът започва от 12:00 ч. и ще продължи, докато героите се уморят. Участието, разбира се, ще бъде безплатно. Малките колоездачи ще могат да се включват в различни игри и състезания, ще има награди от Декатлон, много емоции и веселба. Най-хубавото е, че треньорите от сдружение "Зелен път" ще са неотлъчно до тях, за да им помагат да усъвършенстват двигателните си умения и карането на колело. Подсещаме да не забравите да отидете с колелата и каските и задължително да вземете доброто си настроение!

Quechua шоурум в Борисовата градина

TENTES PE13 (1)
И тъй като времето вече все повече ни приканва да излезем навън, единодушно решихме, че е време да изведем и нашите палатки на Quechua на разходка. Минете покрай алеята на Колодрума зад стадион "Българска армия", за да видите колко уютно може да изглежда едно къмпинг местенце, оборудвано с Quechua. Палатки, столчета, масичка, раници – всичко ще бъде на разположение да се види и пипне! Ще имаме демонстрационни палатки Quechua 2 Seconds, за да видите що е то палатка, която се разпъва само за 2 секунди, и сами да пробвате да я разпънете. Нашите усмихнати Декатлонци ще могат да ви дадат съвети за екипировката за къмпинг и излет, както и от чисто новите ни Quechua каталози.

[hr]
Очертава се много весел 1-ви юни – нямаме търпение да го споделим с вас!

Последно от Decathlon

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...