Те ходят по-бързо, отколкото повечето хора бягат

Те ходят по-бързо, отколкото повечето хора бягат
27/07/2021 DecathlonBG
20 атлети по спортно ходене ще бъдат екипирани с NEWFEEL в Токио

Над 20 атлети по спортно ходене ще бъдат екипирани с NEWFEEL в Токио

Поне едно стъпало винаги трябва да е в контакт със земята, а коляното на опорния крак не бива да се сгъва, докато тежестта не се прехвърли върху другия. И въпреки че най-бързият печели, съдиите стриктно следят за спазването на правилата. Три грешки означават, че състезателят е вън от играта.

Спортното ходене често е възприемано като неразбраната дисциплина от „Кралицата на спортовете“ – леката атлетика. Въпреки това всеки, който е опитал да измине дори няколко километра с максимална скорост, добре знае, че е необходима умела комбинация от техника и издръжливост, тъй като аеробното натоварване е идентично с това при бягането.

20 атлети по спортно ходене ще бъдат екипирани с NEWFEEL в ТокиоПо време на игрите общо над 20 скороходци ще бъдат екипирани с продукти на NEWFEELмарката на Decathlon за спортно ходене. Атлетите, които профучават със скорост до 14 км/ч, ще се състезават в дисциплините 20 км и 50 км спортно ходене.

Екипировката е специално разработена от нашите спортни дизайнери и инженери, както и от техническия ни партньор Йоан Диниз, който е притежател на световния рекорд на 50 км с време 03:32:33 ч. С негова помощ и с подкрепата на най-добрите спортисти в тази дисциплина NEWFEEL създаде облекло и обувки, предназначени за върхови постижения в спортното ходене.

 

Днес тази екипировка е на територията на Токио, но продуктите от нея са достъпни за всички наши потребители, които искат да се докоснат до спортното ходене и до атмосферата на игрите. Разгледай лимитираната серия ТУК.*

*Важно е да отбележим, че количествата са ограничени.

20 атлети по спортно ходене ще бъдат екипирани с NEWFEEL в Токио