АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ
17/03/2020 Krista Eneva

Уважаеми потребители, 

За Decathlon безопасността на клиентите и служителите винаги е била на първо място, затова стриктно следваме извънредните мерки за превенция и ограничаване на разпространение на COVID-19, въведени от правителството. Това налага затваряне на всички наши физически магазини до 5 април 2020 г. включително. Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство! 

Сега е важно да останем вкъщи, колкото се може повече. Но това не бива да ни попречи да спортуваме пълноценно. Нашият официален уебсайт https://www.decathlon.bg/ работи денонощно за своите потребители и в него може да откриете всичко необходимо за спорт вкъщи. За да направим спорта по-достъпен в домашни условия, онлайн магазинът на Декатлон предлага безплатна доставка в цялата страна до 13.04.2020 г. включително!

Допълнителна информация:

  • Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
  • Предлагаме нова временна услуга, която дава възможност най-търсените продукти, чиито количества бяха изчерпани до скоро, да бъдат поръчани по телефона на номер 02/9021070 . Решението е предизвикано от факта, че доставките ни от континенталния ни склад са замразени поради създалата се международна ситуация. Продуктите са обозначени със стикер в горен ляв ъгъл по следния начин:

При въпроси бихте могли да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти на телефон 02/9021070 или чрез имейл на , всеки ден между 09:00 и 18:00 ч.

Пазете здравето си и не спирайте да спортувате!

Приятно пазаруване!

0 Коментара

Отговор