От любов към спорта

От любов към спорта
31/07/2014 DecathlonBG

ilovesport-1Малко повече от месец, след като Декатлон отвори врати във Варна, решихме да благодарим на жителите и гостите на града за топлото посрещане. И тъй като вярваме, че да подариш спомени е най-хубавият подарък, решихме да организираме голямо спортно събитие в сърцето на Варна – на входа на Морската градина. Неслучайно избрахме и името на събитието – „Аз обичам да спортувам”, защото сами виждаме, че колкото повече обичаме и практикуваме спорт, толкова по-добре се чувстваме. Такава е и нашата мисия – спортът да е достъпен за всеки. Денят е 10-ти август 2014, а събитието ще продължи през целия ден от 9:00 сутринта до 21:00 ч! Какви спортове ви очакват, за кого е подходящо събитието и как може да се включите, можете да прочетете по-долу в поста.

Вече малко повече от месец, откакто сме във Варна, а скоро и година, откакто сме в България, се убеждаваме в две неща – да обичаш да спортуваш е любов за цял живот, а да умееш да благодариш е нещо, което всеки човек оценява. Затова искахме да намерим начин да съчетаем тези две неща и да благодарим на всички на морето, че така радушно ни посрещнаха преди малко повече от месец във Варна, като в същото време съчетаем това с любовта ни към спорта. Идеята ни доста бързо се материализира – предстои страхотно спортно събитие с над 10 вида спорт, което ще се състои на 10-ти август, неделя, от 9:00 до 21:00 ч. на входа на Морската градина във Варна.

Целта на събитието е да подари спомени и спорт. Заедно с приятелите ни от спортен клуб „Огледало“ във Варна сме подготвили прекрасна спортна програма, в която всеки любител на спорта да открие по нещо за себе си, да научи нещо ново, като изпробва нов спорт, и да се позабавлява с близки и приятели.

Верни на нашата максима „Спорт за всички, всичко за спорта“, логично събитието е предвидено за всички – малки и големи, редовно и не толкова редовно спортуващи, които търсят приятен и активен начин за почивка в неделния ден на 10-ти август. Ще си позволим да цитираме и Мечо Пух, като ви кажем, че по време на събитието важи правилото „колкото повече, толкова повече“, защото с колкото повече свои близки и познати дойдете, толкова по-забавно ще ви бъде!

Важно е да отбележим, че цялото събитие е напълно безплатно за всеки желаещ да се включи.

Нямаме ограничение в колко спортни класове ще се включите, дали ще останете през целия ден или ще дойдете на няколко пъти. Направете, както ви харесва! Необходимо е единствено да дойдете спортно облечени и задължително – в добро настроение. Подготвили сме ви много приятни изненади и награди, както и много спорт! Чакаме ви с огромно нетърпение, за да ви кажем огромно „БЛАГОДАРЯ“ за любовта към спорта :) Ако имате въпроси за събитието, пишете ни на , следете информацията във Facebook и ни пращайте снимки с хаштаг #decathlonlovesport, за да споделите емоцията от събитието! И да не забравите – елате със семейството и приятелите, за да спортувате заедно!

ПРОГРАМА

ilovespor-2

09:00 – Бягане за здраве – 2км бягане от Слънчевия часовник до Пантеона и обратно. Заповядайте поне 15 мин. по-рано на старта до Слънчевия часовник, за да си вземете номер! За всеки финиширал сме предвидили оригинални грамоти :)

10:00 – 18:00 – Super jump – батути за свободно скачане
10:30 – Dancelo Kids – забавен денс фитнес клас за деца, който помага на малките да имат правилна стойка, възпитава чувството им за ритмичност, кара ги да импровизират и да общуват
11:00 – Спортни и отборни игри и състезания – щафети и други забавни състезания за отбори! Елате като отбор от минимум 4 човека и спечелете страхотни награди от Декатлон! Регистрацията на отборите започва още в 9:30 на Слънчевия часовник.

14:00 – Йога
15:00 – Пилатес

16:00 – Dancelo Kids – забавен dance fitness клас за деца
16:30 – 18:00 – Сгъване за бицепс за 1 мин. – състезание
16:30 – Тае бо
17:00 – Super Jump
– клас с батути 2 х 15мин.
17:00 – Бокс уроци на открито

  • деца до 12 – 30мин.
  • жени – 30min.
  • мъже – 30min.

18:00 – Zumba
18:30 – Steel Tonic – групов високо интензивен клас за цялото тяло, построен върху специална музика и работещ с гирички или дискове и степ
19:00 – Steel Combat – силова тренировка с елементи на бойно изкуство, която е едновременно забавна и много ефективна.
19:30 – Dancelo – най-новият фитнес клас, съчетаващ танци и натоварване на цялото тяло
20:15 – Брейк денс шоу
20:30 – Фламенко денс шоу

21:00 – Финал и закриване на деня