От любов към спорта

31 юли 2014 г.

ilovesport-1

Малко повече от месец, след като Декатлон отвори врати във Варна, решихме да благодарим на жителите и гостите на града за топлото посрещане. И тъй като вярваме, че да подариш спомени е най-хубавият подарък, решихме да организираме голямо спортно събитие в сърцето на Варна – на входа на Морската градина. Неслучайно избрахме и името на събитието - „Аз обичам да спортувам”, защото сами виждаме, че колкото повече обичаме и практикуваме спорт, толкова по-добре се чувстваме. Такава е и нашата мисия – спортът да е достъпен за всеки. Денят е 10-ти август 2014, а събитието ще продължи през целия ден от 9:00 сутринта до 21:00 ч! Какви спортове ви очакват, за кого е подходящо събитието и как може да се включите, можете да прочетете по-долу в поста.
Вече малко повече от месец, откакто сме във Варна, а скоро и година, откакто сме в България, се убеждаваме в две неща – да обичаш да спортуваш е любов за цял живот, а да умееш да благодариш е нещо, което всеки човек оценява. Затова искахме да намерим начин да съчетаем тези две неща и да благодарим на всички на морето, че така радушно ни посрещнаха преди малко повече от месец във Варна, като в същото време съчетаем това с любовта ни към спорта. Идеята ни доста бързо се материализира – предстои страхотно спортно събитие с над 10 вида спорт, което ще се състои на 10-ти август, неделя, от 9:00 до 21:00 ч. на входа на Морската градина във Варна.

Целта на събитието е да подари спомени и спорт. Заедно с приятелите ни от спортен клуб "Огледало" във Варна сме подготвили прекрасна спортна програма, в която всеки любител на спорта да открие по нещо за себе си, да научи нещо ново, като изпробва нов спорт, и да се позабавлява с близки и приятели.

Верни на нашата максима "Спорт за всички, всичко за спорта", логично събитието е предвидено за всички – малки и големи, редовно и не толкова редовно спортуващи, които търсят приятен и активен начин за почивка в неделния ден на 10-ти август. Ще си позволим да цитираме и Мечо Пух, като ви кажем, че по време на събитието важи правилото "колкото повече, толкова повече", защото с колкото повече свои близки и познати дойдете, толкова по-забавно ще ви бъде!

Важно е да отбележим, че цялото събитие е напълно безплатно за всеки желаещ да се включи.

Нямаме ограничение в колко спортни класове ще се включите, дали ще останете през целия ден или ще дойдете на няколко пъти. Направете, както ви харесва! Необходимо е единствено да дойдете спортно облечени и задължително – в добро настроение. Подготвили сме ви много приятни изненади и награди, както и много спорт! Чакаме ви с огромно нетърпение, за да ви кажем огромно "БЛАГОДАРЯ" за любовта към спорта :) Ако имате въпроси за събитието, пишете ни на contactbg@decathlon.com, следете информацията във Facebook и ни пращайте снимки с хаштаг #decathlonlovesport, за да споделите емоцията от събитието! И да не забравите – елате със семейството и приятелите, за да спортувате заедно!

ПРОГРАМА

ilovespor-2

09:00 - Бягане за здраве – 2км бягане от Слънчевия часовник до Пантеона и обратно. Заповядайте поне 15 мин. по-рано на старта до Слънчевия часовник, за да си вземете номер! За всеки финиширал сме предвидили оригинални грамоти :)

[hr]

10:00 - 18:00 - Super jump - батути за свободно скачане
10:30 - Dancelo Kids - забавен денс фитнес клас за деца, който помага на малките да имат правилна стойка, възпитава чувството им за ритмичност, кара ги да импровизират и да общуват
11:00 - Спортни и отборни игри и състезания – щафети и други забавни състезания за отбори! Елате като отбор от минимум 4 човека и спечелете страхотни награди от Декатлон! Регистрацията на отборите започва още в 9:30 на Слънчевия часовник.

[hr]

14:00 - Йога
15:00 - Пилатес

[hr]

16:00 - Dancelo Kids - забавен dance fitness клас за деца
16:30 - 18:00 - Сгъване за бицепс за 1 мин. - състезание
16:30 - Тае бо
17:00 - Super Jump
- клас с батути 2 х 15мин.
17:00 - Бокс уроци на открито

  • деца до 12 - 30мин.
  • жени - 30min.
  • мъже - 30min.
18:00 - Zumba 18:30 - Steel Tonic - групов високо интензивен клас за цялото тяло, построен върху специална музика и работещ с гирички или дискове и степ 19:00 - Steel Combat - силова тренировка с елементи на бойно изкуство, която е едновременно забавна и много ефективна. 19:30 - Dancelo – най-новият фитнес клас, съчетаващ танци и натоварване на цялото тяло 20:15 - Брейк денс шоу 20:30 - Фламенко денс шоу

[hr]

21:00 - Финал и закриване на деня

Последно от Decathlon

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...