„Мама, татко и аз” – отборни игри за купата на Декатлон и арт занимания този уикенд

„Мама, татко и аз” – отборни игри за купата на Декатлон и арт занимания този уикенд
24/09/2014 DecathlonBG

Неслучайно на Националния стадион в столицата ни стои мисълта на Шилер „Човекът е напълно човек само, когато играе”. Ние в Декатлон напълно подкрепяме Шилер в тези негови размисли, затова този уикенд ще ви предложим да се включите в отборни щафетни игри за купата на Декатлон в Декатлон Витоша в събота, 27.09., както и в арт заниманието „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон” в Декатлон Подуяне в неделя, 28.09. Повече информация можете да откриете в поста ни по-долу.

Декатлон Витоша

FAMILE_4

Психологът д-р Лари Коен споделя в книгата си „Децата, родителите, играта” следните мисли за това защо родителите трябва да се присъединят към играта на децата си:

„Ето защо трябва да се присъединим към децата там, където са те, в техния свят. Те никога няма да ни кажат: „Днес имах тежък ден; може ли да поговорим?“ Те казват: „Може ли да поиграем?“ Ако приемем поканата, те изиграват това, което им се е случило по най-добрия възможен им начин. Друг път не казват нищо, защото имат нужда ние да поемем инициативата. Към края на играта може да сме успели да възвърнем увереността им и вътрешното им чувство, че са обичани.”

Когато семейството играе в отбор „Мама, татко и аз”, това сплотява и заздравява взаимоотношенията. Затова с нашите партньори от АСЕМ груп сме подготвили страхотни щафетни игри за цялото семейство в Декатлон Витоша тази събота, 27.09. от 11:00 ч.! Каним ви да се регистрирате като отбор от минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпратете ни името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл . Очаква ви състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон! Ще има и награди за участниците. Програмата е, както следва:

  • 11:00 ч. – Регистрация
  • 11:30 ч. – Старт на игрите
  • 12:30 ч. – Финал на игрите
  • 12:40 ч. – Награждаване

Декатлон Подуяне

 

oct 2011

В неделя, 28.09., от 11:30 до 13:30 в Декатлон Подуяне пък предстои едно по-различно арт занимание за децата – „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон”. По време на заниманието децата ще могат да претворят любовта си към спорта в рисунки, като за целта ще имат цветни моливи, пастели и листа, приятна обстановка и професионални аниматори, които да ги подпомагат в този креативен процес. След като нарисува любимия си спорт, всяко дете ще може да постави и своя цветен отпечатък на ръчичката си върху винил, за да остави своята следа в историята. В крайна сметка, кой казва, че спортът и изкуството не могат да вървят ръка за ръка!

Очакваме ви с много настроение и усмивки и този уикенд в Декатлон!