„Мама, татко и аз” – отборни игри за купата на Декатлон и арт занимания този уикенд

24 септември 2014 г.

Неслучайно на Националния стадион в столицата ни стои мисълта на Шилер „Човекът е напълно човек само, когато играе”. Ние в Декатлон напълно подкрепяме Шилер в тези негови размисли, затова този уикенд ще ви предложим да се включите в отборни щафетни игри за купата на Декатлон в Декатлон Витоша в събота, 27.09., както и в арт заниманието „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон” в Декатлон Подуяне в неделя, 28.09. Повече информация можете да откриете в поста ни по-долу.

Декатлон Витоша

FAMILE_4


Психологът д-р Лари Коен споделя в книгата си „Децата, родителите, играта” следните мисли за това защо родителите трябва да се присъединят към играта на децата си:

„Ето защо трябва да се присъединим към децата там, където са те, в техния свят. Те никога няма да ни кажат: "Днес имах тежък ден; може ли да поговорим?" Те казват: "Може ли да поиграем?" Ако приемем поканата, те изиграват това, което им се е случило по най-добрия възможен им начин. Друг път не казват нищо, защото имат нужда ние да поемем инициативата. Към края на играта може да сме успели да възвърнем увереността им и вътрешното им чувство, че са обичани.”

Когато семейството играе в отбор „Мама, татко и аз”, това сплотява и заздравява взаимоотношенията. Затова с нашите партньори от АСЕМ груп сме подготвили страхотни щафетни игри за цялото семейство в Декатлон Витоша тази събота, 27.09. от 11:00 ч.! Каним ви да се регистрирате като отбор от минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпратете ни името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Очаква ви състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон! Ще има и награди за участниците. Програмата е, както следва:

  • 11:00 ч. – Регистрация
  • 11:30 ч. – Старт на игрите
  • 12:30 ч. – Финал на игрите
  • 12:40 ч. – Награждаване
[hr]

Декатлон Подуяне

oct 2011


В неделя, 28.09., от 11:30 до 13:30 в Декатлон Подуяне пък предстои едно по-различно арт занимание за децата – „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон”. По време на заниманието децата ще могат да претворят любовта си към спорта в рисунки, като за целта ще имат цветни моливи, пастели и листа, приятна обстановка и професионални аниматори, които да ги подпомагат в този креативен процес. След като нарисува любимия си спорт, всяко дете ще може да постави и своя цветен отпечатък на ръчичката си върху винил, за да остави своята следа в историята. В крайна сметка, кой казва, че спортът и изкуството не могат да вървят ръка за ръка!

Очакваме ви с много настроение и усмивки и този уикенд в Декатлон!

Последно от Decathlon

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...