Отворихме нашите физически магазини

Отворихме нашите физически магазини
03/04/2020 Георги Николов

Отваряме нашите физически магазини

Сега е изключително важно да бъдем отговорни и да пазим както собственото си здраве, така и това на околните. Важно е и да сме активни, за да поддържаме своята имунна система. Мисията на Decathlon винаги е била да прави спорта достъпен, като наш основен приоритет остава безопасността на клиентите и служителите ни.

Физичките магазини на Decathlon са отворени. Обектите са с пълно работно време (график на всеки магазин можеш да видиш по-долу), като стриктно ще бъдат следвани всички необходими хигиенни мерки за превенция и ограничаване на разпространението на COVID-19. Мерките са изцяло съобразени с наложените от правителството изисквания за търговските обекти по време на извънредното положение в страната и включват:

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Въвеждането на максимален брой посетители, които могат да влязат в магазина.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Задължителната употреба на предпазни маски от всички служители и посетители.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Задължителната употреба на еднократни ръкавици, които всеки клиент ще получи на входа.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Всички наши служители са снабдени с ръкавици, маски и дезинфекциращ гел за ръце.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Стриктно спазване на дистанция от два метра между служители и посетители.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Дезинфекцирането на всички контактни повърхности с препарат.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    Не се допуска тестването на продукти в магазина, а пробните ще бъдат временно затворени.

отваряме физическите магазини на Декатлон България    За предпочитане е плащането с безконтактна карта, за да се избегне досега до банкноти и монети.

Разчитаме и на личната отговорност на всеки посетител, като препоръчваме на всички да спазват в своето ежедневие препоръките за лична грижа на Министеството на здравеопазването, които могат да бъдат открити ТУК. За да сме максимално справедливи спрямо своите потребители, удължихме с 30 календарни дни срока за връщане на продукти, закупени във физическите ни магазини след 14.02.2020 г. Продуктите могат да бъдат върнати или заменени до 09.06.2020 г. включително, ако са спазени и общовалидните официални правила за замяна и връщане.

Междувременно нашият онлайн магазин decathlon.bg остава достъпен за всички спортни любители.

Работно време по магазини:

  • Декатлон Витоша – пон. – пет. от 10 ч. до 21:30 ч.; съб. – нед. от 10 ч. до 21:00 ч.
  • Декатлон Подуяне – всеки ден от 10 ч. до 21 ч.
  • Декатлон Пловдив – всеки ден от 10 ч. до 21 ч.
  • Декатлон Варна – всеки ден от 10 ч. до 21 ч.
  • Декатлон Бургас – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Плевен – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Велико Търново – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.
  • Декатлон Стара Загора – всеки ден от 10 ч. до 20 ч.

Спортни поздрави,
екипът на Декатлон България