Тренировка по пилатес с Лидия Опълченска

Тренировка по пилатес с Лидия Опълченска
23/10/2019 Krista Eneva

Декатлон Пловдив, 26.10., събота, 11:00 часа

Пилатес е система от упражнения и движения, съчетаващи различни стилове. Методът подобрява стойката и укрепва мускулите, подобрява издръжливостта, равновесието и гъвкавостта на тялото. Упражненията се изпълняват бавно с особена концентрация на ума.

Каним ви на безплатна тренировка по пилатес с Лидия Опълченска тази събота, 26.10. от 11:00 часа, която ще се проведе в Декатлон Пловдив.

Каква ще бъде програмата:

Започва се със загрявка, след което се укрепват различни мускулни групи с упражнения за издръжливост и много повторения.

Какво е нужно:

  • Удобно облекло;
  • Предварителна регистрация:

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК 

  • Всички участници трябва да имат навършени 6 години. Всеки който не е пълнолетен трябва да бъде придружен от родител или настойник;
  • Декатлон Пловдив ще осигури постелки, но ако някой желае да донеде личната си такава, няма да бъде проблем.

За залата:

Xfit е единствена по рода си спортна зала, създадена за групови тренировки в гр.Пловдив. Центърът разполага с 5 просторни, уютни, модерни, проектирани и оборудвани според водещите тенденции, енергията в залите мотивира посетителите да се отдадат на приятните изживявания. Открийте ги онлайн на  http://xfit.bg/ или https://www.facebook.com/XFITCLUBPLOVDIV/

За инструктура:

Лидия Опълченска е на 29г. , тя от дете се занимава с различни видове спорт като лека атлетика, плуване, балет и бокс. Развива се в сферата на спортната рехабилитация и води класове по пилатес и каланетика. През 2018-та става сертифициран инструктор “Port De Bras’’.