Пилатес и спортно катерене

14 март 2017 г.

Този уикенд Ви предизвикваме да опитате пилатес в Пловдив и спортно катерене в зала в София! Събитията са с безплатно участие - нужно е единствено да се регистрирате предварително. Не пропускайте да се раздвижите и този уикенд - вижте къде и как да се включите по-долу в поста. 

Ексклузивно събитие София: Спортно катерене в зала Gravity, 18.03., събота, 12:00 - 16:00 ч.

escalade_enfant_choual_leshouches06.jpg[-1_-1xoxar]

Aко сте напълно начинаещи в спортното катерене или имате известен опит, но и какво още да научите, заповядайте на безплатния урок по спортно катерене с инструктор в зала Gravity на 18.03., събота. Ето и всички детайли:

  • За кого е подходящо? За всички възрасти, като децата следва да са на възраст 5+ години
  • Кога ще се проведе? В 4 групи между 12:00 и 16:00 ч. Във всяка група могат да участват хора от различна възраст до 20 души.
  • Къде се намира залата? Залата се намира в спортен комплекс Бонсист, Студентски град, карта ТУК
  • Как да се облека? Много е важно да сте в спортно облекло, което да е достатъчно удобно, както и с най-обикновени гуменки с тънка равна подметка или със собствени еспадрили. Предупреждаваме Ви, че в катеренето е изключително важно с какви обувки сте, така че се съобразете с изискването по-горе. В никакъв случай не носете обувки с грайфер, с дебели подметки, токове, ботуши. Необходимо е обувките, с които ще се катерите, да са чисти, т.е. да не идвате с тях отвън.
  • Ще има ли осигурена екипировка? Да, за събитието са осигурени въжета, седалки и всичко необходимо за начинаещия катерач. Единствено Ви молим да дойдете с подходящи обувки, както сме посочили по-горе. 
  • Предварителната регистрация е задължителна - молим Ви да я направите през формата за регистрация по-долу. След записване, ще се свържем с всички участници за потвърждение и ще изпратим разпределението по групи един ден преди събитието. Молим да имате предвид, че записвайки се, директно получавате възможност за участие. Ако решите да не дойдете и не ни предупредите, лишавате други хора от тази възможност. Разчитаме на Вашето отговорно отношение!

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ГРУПИ ПО-ДОЛУ (кликнете върху изображението, за да го видите в по-голям размер):

schedule_climbing

Декатлон Пловдив, 18.03., събота, 11:30 - 12:30 ч. - Пилатес

ts be zen gris+pant bordeaux yoga[8341299.8341343]tci_scene_a01-008.jpg[-1_-1xoxar]

Методът „Пилатес“ е идеален избор за поддържане на форма – укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото. Заповядайте на откритата тренировка на инструктора по пилатес Гергана Колева, която ще проведем тази събота!
Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Упражненията се изпълняват бавно и със специално внимание върху дишането и концентрацията на мисълта, само по веднъж, в определен брой повторения, а не в серии, както е при другите видове гимнастики. Движенията изглеждат прости, но за да ги изпълнявате „чисто“ се изисква максимална сила в мускулите и желязна концентрация на ума.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последно от Decathlon

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 септември 2023

Loading...

Loading...