Пилатес в Морска градина с Декатлон Варна

Пилатес в Морска градина с Декатлон Варна
14/05/2019 Krista Eneva

Декатлон Варна, 25.05., събота, 10:30 часа, Пилатес в Морската градина

Пилатес

Пилатес e система от упражнения, разработена от германеца Джоузеф Пилатес. Фокусирана е върху подобряване на стойката и укрепване на коремните мускули, но има и редица други ползи – подобрява тонуса, изгражда физическа сила и издръжливост, подобрява гъвкавостта на мускулите, помага за добрата работа на сърдечната и дихателна система, намалява напрежението и стреса. Тренировките по пилатес са подходящи за всеки, помагат на хора, които имат проблеми с гръбнака. За всеки начинаещ, упражненията по пилатес изглеждат трудни, но винаги могат да се приложат в по-лека версия, която да отговаря на възможностите на изпълняващия.

Как ще протече тренировката по пилатес?

Тренировката ще се проведе под звуците на приятна релаксираща музика на 25.05, събота, от 10:30 до 11:30 часа пред Делфинариума на Станчова алея  в Морската градина на Варна. Ще раздвижим всяка част от тялото, като започнем от врата и завършим с пръстите на краката. Ще се заредим с много положителна енергия и слънчеви лъчи, за да започнем деня си с усмивка и тонус. Всеки, който има постелка, може да я донесе. Ако не разполагате с такава, ние ще осигурим. Препоръчително е спортно облекло.

Участието е напълно безплатно, изисква се само регистрация.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за инструктора:

Ирина Димитрова е лицензиран инструктор по пилатес. Активно практикува от 4 години, а от една година е професионален треньор в Palah Center Gym.