Правила за участие в безплатни събития на „Декатлон България ЕООД“

1. Събитията на Декатлон са напълно безплатни за всички участници.

2. За да участвате Вие или Вашето дете в безплатните ни събития, е необходимо да представите картата си Декатлон на съответния координатор на събитието.

3. Ако нямате карта Декатлон, можете да си извадите такава безплатно на нашите терминали в магазините или на www.decathlon.bg.

4. Всеки участник е длъжен да спазва правилата за безопасност, указанията на инструкторите или съответния координатори и да използва предвидената за събитието предпазна екипировка.

5. В Декатлон винаги се стараем да организираме безплатни и интересни събития за всички. Ето защо, при голям интерес към събитието е възможно да се наложи да почакате, докато дойде редът Ви. Молим за Вашето разбиране и Ви очакваме с нетърпение на всичките ни събития!

6. По преценка на инструкторите или координаторите, участието на непълнолетни в събитията на Декатлон се допуска с позволението и под надзора на родител или придружаващ възрастен. Декатлон си запазва правото да не допуска до участие или да отстранява от участие лица, които не спазват правилата за безопасност, създават риск за себе си или за други лица, или се държат непристойно.

7. Със записването си за участие, Вие изрично давате съгласие и приемате че сте информирани, че събитията на Декатлон може да бъдат заснети с камера, фотоапарат или друго техническо средство. Също така изричното предоставяте на Декатлон неексклузивно, прехвърлимо право да използва записите и снимките, които може да съдържат Ваше право на интелектуална собственост, както намери за добре, включително и за рекламни цели. Предоставянето на правата на интелектуална собственост по настоящата точка е безвъзмездно и Вие се съгласявате, че Декатлон не Ви дължи обезщетение, компенсация или възнаграждение.

8. Ние високо ценим Вашето мнение, обратна връзка и предложения във връзка с марките на Декатлон, провеждането на събития и компанията като цяло, но Вие разбирате и се съгласявате, че можем да използваме Вашите предложения без задължение да Ви компенсираме за това.

9. Нашата мисия е да правим спорта достъпен за всички, поради което Ви приканваме към толерантност и разбирателство, чрез които да спортуваме и да се забавляваме заедно.