Quechua – марка на Decathlon за преходи и къмпинг

23 юли 2020 г.
quechua decathlon

Представяме ти Quechua ****– нашата собствена марка за планинска преходи и къмпинг оборудване, основана през 1997 г. Целта ни е да създаваме иновативна, здрава и надеждна екипировка за всички приключения на открито.

Марката е** създадена в подножието на Монблан във Франция**. Основава я екип от девет души, който бързо превръща своите идеи в реални продукти. Само година по-късно, през пролетта на 1998 г., групата лансира своите продукти за туристи и къмпингари във всички магазини на Decathlon по света.

quechua decathlon

Името Quechua [Кечуа] произлиза от едноименното племе, което живее в сърцето на Андите, в Перу. То е пример за блестяща адаптация и живот в хармония с планинската среда. Членовете му живеят в планината и са отдадени на опазването на природата, като водят устойчив начин на живот. Обществото му се развива на основата на принципите за взаимност, споделяне и изслушване. Именно тези ценности са движеща сила на Quechua.

Бъдещето на нашите продукти е в ръцете на потребителите ни, които наблюдаваме и изслушваме и на които разчитаме за обратна връзка и мнение при тестване на продуктите. С тяхна помощ проектираме иновативна екипировка и оборудване, като основният ни приоритет е да отговорим на очакванията и нуждите на планинските любители.

quechua decathlon 2 seconds палатка

Палатка 2-Second

„Мечтая за палатка, която просто изваждаш и тя се разпъва сама“, сподели наш потребител по време на тестове на палатки през 2003 г. Предизвикателството беше изпълнено благодарение на месеци усилен труд от страна на Жан-Франсоа Рател и екипа му.

През 2005 г. се роди един от най-иновативните ни продукти – палатката 2-Second. Правилното разпъване и обезопасяване на класическата палатка не е лесна задача. Голяма част от потребителите имаха нужда от по-лесна алтернатива. Това накара нашите продуктови инженери да създадат палатка, която се разпъва с едно движение при отварянето си. Със системата за моментално разпъване тази свободностояща палатка даде началото революция в къмпингуването, осигурявайки лекота и удобство при всяко пътуване.

quechua decathlon раница 10 години гаранция

10-годишна гаранция на раниците Quechua

Най-добрият спътник на всеки планинар трябва да може да издържи безбройните пътувания. За да се наслаждаваш на приключенията си през годините с една и съща раница неотлъчно до теб, всички раници Quechua имат 10-годишна гаранция за фабрични дефекти. Включително и един от най-продаваните ни продукт – 10-литровата раница за еднодневни преходи. Тя е лека, здрава и на изключително достъпна цена – наистина дава възможност на всеки да се наслади на откритите пространства или да се впусне в приключения сред необятната природа.

Ние сме сигурни в дълготрайността и качеството на нашите продукти, затова предоставяме 10-годишна гаранция за всяка раница Quechua. Преди пускане в продажба нашите дизйнерски екипи подлагат продуктите на тестове в реални условия, провеждани от планински любители и продуктовите инженери. Допълнителни тестове за натоварване гарантират здравината и издръжливостта им във времето.

quechua decathlon

Нашата цел е да направим планинските преходи и къмпинга достъпни за всички, независимо от нивото и условията. Винаги можете да се довериш на продуктите с марка Quechua във всяко свое планинско приключение. Нека заедно съхраним връзката си с природата.

Последно от Decathlon

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 февруари 2024

Loading...

Loading...