Раздвижи се, Враца – крос и спортни предизвикателства с Декатлон на 17.06.!

Раздвижи се, Враца – крос и спортни предизвикателства с Декатлон на 17.06.!
05/06/2017 DecathlonBG

Декатлон идва и във Враца! Площад „Христо Ботев“ ще се превърне в спортна зона, където ще имате възможност да участвате в много спортни активности и да спечелите прекрасни награди! Участието е безплатно, а по-долу ще видите как можете да се включите. 

Раздвижи се, Враца! 17.06., събота, 9:00 – 14:00 ч., Площад Христо Ботев, гр. Враца

header

Готови ли сте да се раздвижим заедно? Вярваме, че движението и спортът са за всеки човек и абсолютно всеки може да започне да спортува. Затова, независимо дали сега започвате или вече сте напреднали, елате да се раздвижим във Враца заедно на 17.06., събота! Ние от Декатлон, Младежки център Враца и Национална програма за младежта „Враца на младите“ организираме това събитие напълно убедени, че врачани могат да покажат, че са един от най-активните хора в България!

Какъв спорт ще се практикува? Планираме 2.4 км крос, след който ще има множество спортни предизвикателства, сред които зумба, стрийт баскетбол, волейбол, бадминтон и много други!

За кого е подходящо? За ВСЕКИ – независимо от нивото на подготовка, събитието не е със състезателен характер и е отворено за всички!

Кога започва? В 9:00 е регистрацията за кроса, който стартира след това в 10:00 ч. От 11:30 сме планирали и останалите спортни предизвикателства.

header_3

Как да се включа? Елате зад Паметник „Христо Ботев“ в 9:00 ч. за регистрация и стартов номер за кроса или в 11:30 за участие в другите предизвикателства. Чакаме Ви там!

Ще има ли награди? ДА! Награди ще има, сред които ви очакват велосипеди, тротинетки, комплекти за бадминтон и много други. Можете да спечелите награда, като се включите в кроса или вземете участие в поне 3 спортни предизвикателства. ВСЕКИ може да спечели награда, независимо колко бързо е бягал или колко добре се е представил в предизвикателствата!
Вземете ТАЛОН ЗА ТОМБОЛА от доброволците на събитието, съберете печати при участие в спортните предизвикателства или кроса и пуснете талона в кутията за томболата. Теглим я след приключване на събитието на място, така че бъдете там!

blog2