Спортните събития на Декатлон – тази седмица в Пловдив и Варна!

Спортните събития на Декатлон – тази седмица в Пловдив и Варна!
16/04/2015 DecathlonBG

Тази седмица безплатните спортни събития на Декатлон постепенно се завръщат след Великденските празници – за момента във Варна и Пловдив, след това – и в София! Очакваме Ви! 

Декатлон Варна, 18.04., събота, 15:00 ч. – открит урок по салса

index_11Заповядайте на открит урок по салса в Декатлон Варна тази събота! Салса няма нужда от представяне – един от най-любимите танцови стилове на мъже и жени, на малки и големи, салса набра невероятна скорост в България и много хора са страшно запалени по тези танци! В превод от испански, салса значи „сос“, тъй като е една цветна смесица от различни стилове звуци и инструменти. Едно обаче е сигурно – попаднете ли в магията на салса, тя остава винаги с вас. Заповядайте на открития урок в Декатлон Варна с Rowers Training, който ще е подходящ за начинаещи салса фенове, готови да опитат първи стъпки в тези танци. Тази седмица събитието е и без предварителна регистрация – елате на място да се забавляваме!

Декатлон Пловдив, 19.04., неделя, 15:00 ч. – откритите уроци по бойни изкуства продължават

211Тази седмица откритите уроци по бойни изкуства в Декатлон Пловдив продължават с кудо. “Бойният спорт Кудо започва и завършва с етикет“. Този етикет на практика се изразява в съвкупност от правила, които всеки от трениращите трябва да спазва. Те учат (особено децата) на уважение и зачитане на труда и личността на другите хора. Те спомагат за овладяване и канализиране на излишната агресивност и уравновесяват буйния характер. От друга страна Кудо, като част от бойните спортове въобще, възпитава у човек решителност, разумна смелост, вяра в собствените възможности за преодоляване на критични ситуации. Ще можете да се уверите в това с помощта на кудо клуб Victory One, гр. Пловдив – заповядайте на открития урок за начинаещи, подходящ за всички възрасти! Присъствието е без предварителна регистрация.