Щафетно бягане по двойки в Морската градина във Варна на 22.04.!

Щафетно бягане по двойки в Морската градина във Варна на 22.04.!
12/04/2017 DecathlonBG

Имате партньор, с когoто бягате? А може би искате да бягате с някого? Тогава нашето пролетно, щафетно бягане е точно за вас! Елате с вашият партньор и участвайте в тази наша луда щафетна надпревара в Морска градина Варна! Заедно с iRun.bg сме ви подготвили томбола с множество награди за всички, които се включат в състезанието. За да е съревнованието справедливо сме го разделили на три категории – женска, мъжка и смесена щафета.

viber image

Колко ще се бяга?

Всеки от партньорите ще бяга по нашето 2.5км трасе в Морската градина. Разбира се, можете да го спринтирате, бягате в лек тръс, ходите или дори лазите :)

Как точно ще протече бягането?

Вие или вашият партньор се нарежда на стартовата линия и точно в 10:00 даваме старт. Когато вие или вашият партньор направите 2.5 километровата обиколка, щафетата се предава на другия участник, който прави същата обиколка и завършва състезанието за отбора.

Какво е нужно, за да се включа?

Единственото условие за участие е да имате партньор за щафетата. Носете си и чиповете, ако искате да участвате и в електронното класиране. Ако сте нов бегач, iRun ще ви дадат чип на място напълно безплатно.

Как да се включа?

Заповядайте 9:30 на старта на iRun.bg, на слънчевия часовник, за да получите стартовите си номера. Молим всички да бъдат точни, защото раздаването на стартови номера приключва в 09:50, за да можем да стартираме навреме.

Ще има ли награди за първите места?

Първите места от трите категории получават специално изработен плакет за събитието, а второ и трето място – медали. Големите награди на Decathlon ще бъдат раздадени на томбола сред всички участници!

Каква е таксата за участие? БЕЗПЛАТНО!

Очакваме ви!