Скейтборд академия, денс йога, вело-маратон и катерене

1 септември 2015 г.

Винаги, когато дойде септември, ни се иска да настъпи златна есен - хем да е по-хладно, хем да има слънце. Засега желанията ни се сбъдват, та затова бързаме да ви поканим на новите ни седмични събития - скейтборд академия, денс йога, 24-часов вело-маратон и безплатно катерене. Вижте кое къде предстои по-долу, а ние ви чакаме с нетърпение!

Декатлон Витоша, 05.09., събота, 18:00 ч. - скейтборд академия

DSCN4877

След като успешно приключи тенис академията в Декатлон, решихме да предложим на малките спортисти ново предизвикателство - скейтборд академия с най-готиния скейт учител Крис Драгошинов. Тя ще бъде в рамките на 2 уикенда - на 05.09. и 13.09. в Декатлон Витоша. Академията е насочена към начинаещи фенове на скейта, които искат да научат базовите умения в този съвременен и атрактивен спорт. Участието е напълно безплатно, като ще осигурим скейтбордове и предпазна екипировка. Можете да заповядате и със собствено оборудване, но не забравяйте протекторите - Крис лично ще следи дали всеки е обезопасен.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Пловдив, 06.09., неделя, 10:30-12:00 ч. - денс йога с Камато

Dance yoga

Една от формите на медитация и релаксация, където всички движения трябва да се съчетаят с дишането е Dance yoga (денс йога). Тя е подобна на източните практики като тай чи, както и други техники, които включват работа с вътрешната енергия и съзнание. Денс йога се отличава от статичната йога (хатха йога) по това, че включва доста движения, които обаче трябва да се синхонизират по правилния начин с дишането. Така се постига хармонизация на енергийните потоци и вътрешен баланс. Каним малки и големи да пробват денс йога със Смарт студио "Камато", чиито инструктори са подготвили перфектна програма за начинаещи. Заповядайте без предварителна регистрация.

Декатлон Пловдив подкрепя 24-часов маратон по планинско колоездене

24hMTB2015-plakat-@-web-540_2

Този уикенд Декатлон Пловдив се включва и като спонсор на 24-часов маратон по планинско колоездене, организиран от велоклуб "Крива спица", гр. Пловдив. Маратонът стартира на 05.09., събота, в 13:00 ч. и приключва 24 часа по-късно. Колоездачите ще тестват възможностите си в района на село Мътеница (Хисаря), като категориите за участие са три: индивидуално (соло-мъже и соло-жени), отбор от двама или щафета за двама до четирима колоездачи. В рамките на едно пълно денонощие победители ще бъдат участниците с най-много пълни обиколки по 11 км трасе. Повече информация за записване и регламент търсете ТУКДекатлон участва в наградния фонд на събитието със специално подбрани от организаторите награди, които да зарадват победителите на финала!

Декатлон Варна, всеки ден от 5. до 15.09. - безплатно катерене

DSC_0444
От 5. до 15. септември стената за катерене ще бъде отново пред Декатлон Варна на бул. Владислав Варненчик 268. Инструкторите от СК "Чудните скали" ще са отново на линия, за да помагат на малки и големи с екипировка, осигуряване, насоки и съвети. Катеренето отново ще бъде напълно безплатно за всички, като стената ще може да се ползва между 5. и 15. септември:
  • в делничните дни - от 16:00 до 20:00 ч. 
  • в почивните дни - от 12:00 до 20:00 ч. 
Не е необходима предварителна регистрация - нужно е да дойдете, облечени в удобни спортни дрехи и гуменки, за да ви е максимално лесно и приятно катеренето. А ако имате някой шампион, готвещ се за училище, можете да видите нашите предложения за ученика тук.

Последно от Decathlon

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 20 март 2024

Loading...

Loading...