Спортният купон в Декатлон Подуяне и Декатлон Витоша се развихря!

Спортният купон в Декатлон Подуяне и Декатлон Витоша се развихря!
17/07/2014 DecathlonBG

Лятната ваканция е в разгара си и докато повечето семейства вече са отпрашили на почивка, ние помислихме за всички малчугани и техните родители, които все още са в София!На 19.7., събота, от 17:00 до 19:00 ч. заедно с нашите приятели от „Малчуган- Великан“ ще организираме спортно парти в Декатлон Подуяне, на бул. Владимир Вазов 31! А в неделя, 20.7., от 11:00 ч. до 13:00 ч. купонът продължава в Декатлон Витоша!kids

Каним всички семейства с техните малчугани да се включат в спортните игри, които сме предвидили за тях. Ще имаме художествена работилничка, където всяко дете ще може да бъде нарисувано, за да има още по-добро парти настроение, а след това да се включи в състезанията и игрите. Не забравяйте, че освен да участва в спортното парти, всеки малчуган може да се забавлява в тестовите зони на Декатлон като поиграе тенис на маса, тества тротинетки и още много друга спортна екипировка.

logo_mvСпортните партита в Декатлон Подуяне и Декатлон Витоша този уикенд ще се състоят с любезното съдействие на парти-капитаните, празнико-монтьорите и парти-делците от парти-агенция Малчуган-Великан. Тяхната мисия е със заразителен ентусиазъм да покоряват детските сърца и да превръщат всеки Малчуган във Великан, защото вярват, че всяко дете трябва да бъде център на света!