Спортна събота за малки и големи

Спортна събота за малки и големи
02/03/2020 Георги Николов
Спортна събота за малки и големи

07.03., събота, от 10 ч. до 11 ч., Пловдивски културен институт

Спортна събота

Търсиш забавна активност, която ще бъде интересна както за теб, така и за твоето дете?
Включи се в нашата спортна събота, съчетаваща комбинирана гимнастика за възрастни и регетон танци за деца. Участието е напълно безплатно.

Необходимо е само да регистрираш себе си и своето дете:

РЕГИСТРИРАЙ ДЕТЕТО СИ ЗА РЕГЕТОН
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ГИМНАСТИКА

КОГА И КЪДЕ?
Събитието ще се проведе на 07.03., събота от 10 ч. до 11 ч. в зала 1 и 2 на Пловдивския културен институт. Участието е напълно безплатно, необходима е само предварителна регистрация. Съветваме всички желаещи да се запишат възможно най-рано, тъй като местата са ограничени. Събитието е подходящо за възрастни и лица над 7 години, като непълнолетните участници трябва да присъстват с придружител.

Двете спортни активности ще се проведат едновременно. Така децата ще се забавляват с регетон танците, докато родителите участват в тренировката по комбинирана гимнастика. Очакваме участниците 10 мин. преди началото на заниманията, като препоръчваме да бъдат облечени в удобно облекло. 

ПОВЕЧЕ ЗА ТРЕНЬОРИ:

  • Лилия Тодорова е лицензиран инструктор по комбинирана гимнастика и зумба. Занимавала се е с модерни танци, хореография и художествена гимастика.
  • Дияна Чолакова е инструктор по регетон и зумба. Бивш професионален състезател по спортни танци с национални и международни отличия.