Спортно-логически триатлон и забавна спортна академия в Декатлон

Спортно-логически триатлон и забавна спортна академия в Декатлон
17/11/2015 DecathlonBG

Тази седмица правим техническа пауза на събитията в Пловдив, които ударно ще се завърнат за рождения ден на магазина в началото на месец декември! В София продължаваме със спортните академии и специален спортно-логически триатлон. Подробностите можете да прочетете по-долу. Очакваме Ви! 

Декатлон Подуяне, 21.11., събота, 10:30 – 12:00 ч. – спорт, изкуство и логика със скаут Димо

DSC_0016_33

Тази седмица сме подготвили много специално събитие за малчуганите в Подуяне. Скаут Димо се завръща с комбинация от спорт, изкуство и логика или иначе казано „спортно-логически триатлон“. Ако се чудите каква е тази нова инициатива – елате да видите на живо! Ще включва търсене на съкровища, логически задачи и много спорт, разбира се. Подходящо е за деца от 6 години нагоре. Всички участници ще могат да се включат и в нашата томбола. За да участвате в нея е нужно единствено да сте се регистрирали с карта Декатлон и да сте взели участие в някое от нашите безплатни събития в упоменатия период. Томболата ще бъде изтеглена на 19.12.2015, събота. Подробните правила за участие можете да намерите тук.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Витоша, 21.11., събота, 11:00 – 13:00 ч. – Забавна спортна академия

DSC03183

След успешната Академия за спорт и здраве в Декатлон Витоша започнахме нова инициатива – забавна спортна академия. Този път отново ще се движим, ще се упражняваме и ще спортуваме, но под формата на забавни игри. Новата ни академия е подходяща за деца над 5 години. Напомняме, че всеки, който участва в поне едно от заниманията в спортните академии от 17.10.2015 до 19.12.2015 г., ще участва в томбола за спечелване на страхотни награди – велоергометър, раници, спортни сакове и други! За да участвате в томболата е нужно единствено да сте се регистрирали с карта Декатлон и да сте взели участие в някое от нашите безплатни събития в упоменатия период. Томболата ще бъде изтеглена на 19.12.2015, събота. Подробните правила за участие можете да намерите тук.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК