Спортувай в Русе с Декатлон на 23. септември!

Спортувай в Русе с Декатлон на 23. септември!
31/08/2017 DecathlonBG

 

Декатлон идва в Русе с масово БЕЗПЛАТНО спортно събитие за всички, които обичат да се движат, както и за тези, които винаги са искали да започнат!

Датата е 23.09., събота. Събитието ще се проведе в Парка на Младежта в Русе, стартът е на „Вазата“.

Участието е безплатно за всички, а в Русе можете да се включите в:

  • 9:00 – 9:45 ч. – Кросфит тренировка – масова тренировка за сила и издръжливост  (без регистрация)
  • 9:00 – 10:30 ч.Регистрация и получаване на стартови номера за бягането 
  • 10:00 – 10:45 ч.Йога за всички – балансирана практика с фокус върху разтягане, хармонично натоварване на тялото и почивка на ума (без регистрация)
  • 11:00 ч.Бягане на дистанция 1 км или 5 км без състезателен характер – регистрирайте се на място за своята дистанция и покажете, че всеки може да измине поне 1 км! Късата дистанция е подходяща за всички деца и за възрастните, които за първи път се включват в масово бягане. Дългата дистанция е подходяща за по-напредналите, които имат известен опит с бягането. Бягането ще е без замерване – целта ни е да стимулираме движението и участието от всички.

ВАЖНО! Всеки желаещ да се включи в бягането задължително трябва да се регистрира предварително на място от 9:00 до 10:30, за да получи стартов номер! Всички, които са се включили в спортните занимания ще получат талон за томбола, която ще разиграем в края на събитието. Наградите са от Декатлон и включват велосипеди, тротинетки, раници и още много други!

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за събитието – следете във фейсбук ивента ТУК.

Събитието се организира от Декатлон, съвместно с Outrun the Fund, ПМГ „Баба Тонка“, организация Ruse Go и Община Русе. Чакаме ви на Вазата!