Скуош, волейбол и логически игри този уикенд в София

Скуош, волейбол и логически игри този уикенд в София
26/09/2017 DecathlonBG

Безплатна тренировка по скуош – 30.09., София Скуош Център

Тази събота, 30.09., Декатлон и София Скуош Център ще Ви предоставят възможността да усвоите нови умения по скуош!
Екипът на София скуош център са заредени с енергия и са готови да дадат най-доброто на всички желаещи да спортуват, и то на най-високо ниво.

Събитието се провежда от 10:00 до 16:00 часа в София Скуош Център, като в този интервал ще бъдете разпределени по групи (начинаещи – деца/възрастни) и напреднали. За целта е нужна предварителна регистрация, а разпределението в групи ще Ви изпратим по имейл в петък, 29.09.

Локация на събитието: https://sofia-squash.com/bg/pages/read/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

Успоредно с тренировката за начинаещи, ще се проведе и приятелски турнир за напреднали (мъже/жени). Спортът е подходящ за деца над 8 години. Продължителността на тренировката ще бъде съобразена с броя на участниците, като минималното време е 15 мин. на човек.

Нужна екипировка: спортен екип и немаркиращи маратонки. За да се включите е нужно само да се регистрирате. Местата са ограничени! Очакваме ви!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК ЗА СКУОШ

Декатлон Подуяне, 01.10., неделя, 11:00 – 13:00 ч. – Волейбол с ВК Барутов Волей

Заповядайте тази неделя, от 11:00-13:00часа, на открита тренировка по волейбол в Декатлон – Подуяне! Тренировката е за деца от 7 до 14 годишна възраст. Децата ще имат възможността да участват в тренировка по волейбол, която ще се проведе от професионални треньори от ВК „БАРУТОВ ВОЛЕЙ“. Очакваме участниците по спортен екип на игрищата пред магазина. За финал на тренировката ще има томбола!Участвайте напълно безплатно, нужно е само да попълните посочената от нас регистрационна форма!

ВАЖНО!!!
АКО ВАЛИ И ВРЕМЕТО НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СМЕ НАВЪН, ТРЕНИРОВКАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В САЛОНА НА 199 ОУ \“Свети Апостол Йоан Богослов\“ В Ж.К“ЛЕВСКИ-Г“/в близост до магазина/.\nАко имате въпроси свързани със събитието, може да пишете на този имейл:

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК ЗА ВОЛЕЙБОЛ

Декатлон Витоша, 01.10., неделя, 13:00 ч. – Спортно-логически игри със скаут Димо

Скаут Димо е приготвил забавен и интересен спортно логически триатлон за всички малки и големи! Заповядайте в неделя, 01.10., от 13:00ч. в Декатлон Витоша. Очаква ви шеметна надпревара, включваща логически задачи, състезания, спортни предизвикателства и много забавление! Не е нужна предварителна регистрация.