Събитията продължават във всичките магазини на Decathlon!

28 октомври 2014 г.

Декатлон Витоша, 1.11., събота, 11:00 - 12:30 ч. - Щафетни игри

2014-10-IMG_0819.jpg

На 1.11. ще се състои второто издание на щафетните игри за купата на Декатлон - "Мама, татко и аз". Както вероятно си спомняте от предното им издание, игрите са предназначени за отбори от родители и деца, които искат да спортуват и да се състезават отборно с други семейства. По време на игрите, които вече минаха, забелязахме нещо единствено по рода си - семействата толкова се забавляваха в игрите, че състезателният принцип постепенно се трансформира в окуражаване на всеки малчуган и взаимна подкрепа между отборите! За нас от Отбора на Декатлон, беше невероятна емоция да виждаме как семействата се сплотяват, сприятеляват се помежду си и самото участие в игрите се превръща в тяхната най-голяма награда. Това издание ще е с по-различни, но също толкова забавни игри, подготвени специално от АСЕМ груп! Всеки желаещ да участва отбор трябва да се регистрира с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Носете на място и Вашата карта Декатлон - с нея ще отбелязваме кой отбор участва и ще раздаваме награди след това. Ако все още нямате такава, може да си извадите на място за няколко минути - напълно безплатно. Програмата на игрите е следната:

    • 11:00 ч. – Регистрация в Декатлон Витоша
    • 11:30 ч. – Старт на игрите
    • 12:30 ч. – Финал на игрите
    • 12:40 ч. – Награждаване

[hr]

Декатлон Подуяне, 1.11., 17:00 ч. - Уроци по скейтборд

554928_10200921708543799_775004828_n

Забелязахме, че нашите писти за скейтборд в магазините винаги са пълни с малки спортисти, които много се забавляват, пробвайки скейтбордовете ни. Ето защо решихме да зарадваме всички тях с един безплатен урок по скейтборд в Декатлон Подуяне, в събота, 1.11., от 17:00 ч. Специално сме ангажирали Крис Драгошинов - най-усмихнатият скейт инструктор, когото някога сме виждали. Крис е спортен педагог, който се занимава с индивидуални уроци по скейтборд и е готов да предаде своята любов към скейта и спорта на всички малчугани, които имат желание да се научат. Урокът в Декатлон Подуяне е напълно безплатен - нужно е само да ни представите Вашата карта Декатлон - ако нямате такава, може да си извадите безплатно на място в магазина. Така ще можете и в бъдеще първи да научавате за спортните ни събития! А на място ще можете да разберете къде преподава Крис и как може да продължите с уроците при него!

[hr]

Декатлон Варна, 1.11., 12:00 ч. - Йога за деца

106706 103551

Спортните уикенди в Декатлон Варна продължават специално с урок по йога за деца в събота, 1.11. от 12:00 ч. Както добре знаем, йога е цяла философия, която съчетава постигането на душевен и физически баланс. Оказва се, че децата се справят изключително добре с йога, а ефектът върху физиката им е повече от благоприятен. Опитните инструктори по йога на клуб Огледало са подготвили подходящи за малчуганите упражнения, така че от вас остава просто да заповядате с децата и да ги зарадвате с нашата безплатна тренировка! Постелки ще има на място. Урокът в Декатлон Варна е напълно безплатен - нужно е само да ни представите Вашата карта Декатлон - ако нямате, може да си извадите такава безплатно на място в магазина. Така ще можете и в бъдеще първи да научавате за спортните ни събития!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...