Събитията продължават във всичките магазини на Decathlon!

28 октомври 2014 г.

Декатлон Витоша, 1.11., събота, 11:00 - 12:30 ч. - Щафетни игри

2014-10-IMG_0819.jpg

На 1.11. ще се състои второто издание на щафетните игри за купата на Декатлон - "Мама, татко и аз". Както вероятно си спомняте от предното им издание, игрите са предназначени за отбори от родители и деца, които искат да спортуват и да се състезават отборно с други семейства. По време на игрите, които вече минаха, забелязахме нещо единствено по рода си - семействата толкова се забавляваха в игрите, че състезателният принцип постепенно се трансформира в окуражаване на всеки малчуган и взаимна подкрепа между отборите! За нас от Отбора на Декатлон, беше невероятна емоция да виждаме как семействата се сплотяват, сприятеляват се помежду си и самото участие в игрите се превръща в тяхната най-голяма награда. Това издание ще е с по-различни, но също толкова забавни игри, подготвени специално от АСЕМ груп! Всеки желаещ да участва отбор трябва да се регистрира с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Носете на място и Вашата карта Декатлон - с нея ще отбелязваме кой отбор участва и ще раздаваме награди след това. Ако все още нямате такава, може да си извадите на място за няколко минути - напълно безплатно. Програмата на игрите е следната:

    • 11:00 ч. – Регистрация в Декатлон Витоша
    • 11:30 ч. – Старт на игрите
    • 12:30 ч. – Финал на игрите
    • 12:40 ч. – Награждаване

[hr]

Декатлон Подуяне, 1.11., 17:00 ч. - Уроци по скейтборд

554928_10200921708543799_775004828_n

Забелязахме, че нашите писти за скейтборд в магазините винаги са пълни с малки спортисти, които много се забавляват, пробвайки скейтбордовете ни. Ето защо решихме да зарадваме всички тях с един безплатен урок по скейтборд в Декатлон Подуяне, в събота, 1.11., от 17:00 ч. Специално сме ангажирали Крис Драгошинов - най-усмихнатият скейт инструктор, когото някога сме виждали. Крис е спортен педагог, който се занимава с индивидуални уроци по скейтборд и е готов да предаде своята любов към скейта и спорта на всички малчугани, които имат желание да се научат. Урокът в Декатлон Подуяне е напълно безплатен - нужно е само да ни представите Вашата карта Декатлон - ако нямате такава, може да си извадите безплатно на място в магазина. Така ще можете и в бъдеще първи да научавате за спортните ни събития! А на място ще можете да разберете къде преподава Крис и как може да продължите с уроците при него!

[hr]

Декатлон Варна, 1.11., 12:00 ч. - Йога за деца

106706 103551

Спортните уикенди в Декатлон Варна продължават специално с урок по йога за деца в събота, 1.11. от 12:00 ч. Както добре знаем, йога е цяла философия, която съчетава постигането на душевен и физически баланс. Оказва се, че децата се справят изключително добре с йога, а ефектът върху физиката им е повече от благоприятен. Опитните инструктори по йога на клуб Огледало са подготвили подходящи за малчуганите упражнения, така че от вас остава просто да заповядате с децата и да ги зарадвате с нашата безплатна тренировка! Постелки ще има на място. Урокът в Декатлон Варна е напълно безплатен - нужно е само да ни представите Вашата карта Декатлон - ако нямате, може да си извадите такава безплатно на място в магазина. Така ще можете и в бъдеще първи да научавате за спортните ни събития!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...