Super Jump с батути в Декатлон Варна!

Super Jump с батути в Декатлон Варна!
22/10/2014 DecathlonBG

Кога за последно скачахте на батут? А знаете ли, че скачането на батут в съчетание с подбрани лесни движения се превръща в страхотна тренировка за деца и възрастни? Тази събота, 25.10., в Декатлон Варна ще може да се убедите в това, като се включите в безплатния урок по Super Jump с  клуб Огледало! Стартираме в 12:00 ч., а вие не забравяйте да се регистрирате. Научете как в поста по-долу.

Super Jump в Декатлон Варна, събота, 25.10., от 12:00 ч.

DSC_0167

Има някаква особена притегателна сила между батутите и децата – очите им светват, ръчичките инстинктивно се протягат, а крачетата започват да се движат устремено към целта, докато малките герои не се покатерят върху батута. Оттам нататък вече целта е постигната и започва радостно подскачане, придружено от смях и липса на каквото и да е омръзване и умора. Когато през лятото организирахме събитието „Аз обичам да спортувам с Декатлон“ в Морската градина, батутите бяха непрекъснато пълни с малки и големи, които неспирно подскачаха и се радваха на живота. Решихме да повторим тази радост заедно с клуб Огледало в Декатлон Варна тази събота, 25.10., от 12:00 ч. Класът по Super Jump включва подскачане върху батут в съчетание с леки упражнения, като всичко това се случва по изключително забавен и зареждащ начин. Ако искате да се включите, молим ви да се регистрирате предварително, като ни пишете на имейл: , и ни изпратите номера на Вашата карта Декатлон, имената и годините си. Не забравяйте да носите картата си Декатлон на място, а ако нямате такава, може да си издадете онлайн или в магазина – тя е напълно безплатна и ще Ви улеснява да се регистрирате и за бъдещите ни събития! 

DSC_0163

Мисията на клуб Огледало е да предостави възможност на всеки човек да се занимава със спорт, фитнес и танци. Ето защо възможностите там са безкрайни – от аржентинско танго до български народни танци, от йога до фитнес с елементи на бойни изкуства. Повече може да научите на техния сайт

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.