Събития за малки и големи - само в Декатлон!

26 януари 2015 г.

Спортът има невероятно въздействие върху човека - помага не просто за физическата форма, но и за освобождаването на стреса и за възпитанието на черти на характера като търпение и постоянство. Затова продължаваме да организираме безплатните ни седмични събития в Декатлон със същия спортен хъс, с който участниците ни се включват в тях. Ето и какво предстои тази седмица:

Декатлон Пловдив, 31.1., събота, 12:00 - 13:30 ч. - детски спортни игри с аниматори

DSCN0110

Най-малките спортисти в Пловдив ще имат възможност да се позабавляват, спортувайки - Декатлон Пловдив ги очаква за едно весело събитие, включващо рисуване, спорт и игри с чудни аниматори! Заповядайте с малчуганите, за да ги зарадвате в съботния ден. Събитието е без предварителна регистрация. Очакваме Ви!

Декатлон Варна, 31.1., събота, 15:00 - 16:00 ч. - Street Dance урок

DOMYOS DANCE SS15 (1)

Уличните танци включват елементи от най-популярните танцови стилове - хип хоп, джаз, съвременен танц. В съчетание с ритмична музика, този открит урок ще Ви научи на основни танцови стъпки и движения, така че да блеснете на дансинга! Както вече сме споменавали, танцът е истинска магия - съчетание между музика и движение, за него няма възраст и пол, има само желание и пак желание. Ето защо откритият урок с Rowers Training е подходящ за малки и големи - заповядайте без предварителна регистрация.

Декатлон Подуяне, 31.1., събота, 16:30 - 18:30 ч. - тествайте Kangoo Jumps

Decathlon_web

Kangoo Jumps събитието в Декатлон Витоша предната седмица предизвика истински фурор - направихме няколко поредни тренировки с всички желаещи да тестват иновативните обувки и тренировката с тях. Сега имате страхотния шанс да повторите или, ако сте пропуснали тренировката миналата неделя, да опитате тази седмица - в събота, 31.1., от 16:30 ч. в Декатлон Подуяне на бул. Владимир Вазов 31. Запишете се сега, за да гарантирате безплатното си участие, на имейл bgkarta@decathlon.com, като ни изпратите Вашите имена, номер на карта Декатлон* и години. Записването продължава до петък, 30.01.2015. Очакваме Ви!

Декатлон Витоша, 01.02., неделя, 12:00 - 13:00 ч. - детско спортно парти

DSCN1226

Първият ден на февруари ще дойде не с Малък Сечко, а с най-веселите игри в Декатлон Витоша! Каним всички малчугани, които искат да се позабавляват в любимия си Декатлон на спортно парти с аниматори. Събитието е без предварителна регистрация - заповядайте!

*В случай, че нямате карта Декатлон, може да се запишете и без нея.  

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...