Тае бо в Декатлон Витоша

Тае бо в Декатлон Витоша
09/07/2018 DecathlonBG
тае бо 640_426
тае бо

Снимка: Клуб „Мушмула“, Александър Григоров

Декатлон Витоша, 15.07., неделя, 12:00 ч. 

Тае бо е уникална фитнес система – комбинация от бойни изкуства (таекуондо, бокс и карате) и аеробика.
Хореографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика. Тае бо е комбинация от самоконтрол, характерен за бойните изкуства, сила, характерна за бокса, и грациозност и ритъм, идващи от аеробиката. Помага при изгаряне на калориите, придобиване на сила и издръжливост, психическо и физическо разтоварване, подобрява фукциите на сърцето и кръвообращението.

Всеки желаещ да се включи може да го направи безплатно само с предварителна регистрация. Събитието е подходящо за деца над 5 години.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Водещ на събитието е Александър Григоров от клуб „Мушмула“.

Занимава се с карате от 7 годишна възраст и вече 20 години това е неговото призвание. Печелил е държавни първенства в “кумите” и “кате”, както и 2 години се е състезавал за националния отбор на Сърбия, участвал е в Европейски и Световни първенства в Унгария, Полша и др. страни. Освен с карате, през годините Александър се е занимавал с кик-бокс и тае бо. Притежава черен колан по карате 1 дан – шотокан.
През годините е бил помощник инструктор и треньор по кик-бокс, тае бо и карате за деца. От 3 години живее в България, за да учи и завърши образованието си в СУ “Климент Охридски” като преподавател по физическо възпитание и спорт.