Тананикаща йога със Светла Иванова в София и Move Weekend

Тананикаща йога със Светла Иванова в София и Move Weekend
30/05/2017 DecathlonBG

Декатлон Подуяне, 03.06., събота, 11:00 – 12:00 ч. – Тананикаща йога със Светла Иванова

Снимка: https://www.facebook.com/pg/tananikashtayoga

Снимка: https://www.facebook.com/pg/tananikashtayoga

Светла Иванова ни гостува тази събота с нейната активна приказка „Вълшебна книжка“, част от проекта й „Тананикаща йога“ за родители и деца.
В открития урок на 03.06 от 11:00 до 12:00 ч., ще имате възможността да практикувате йога заедно, да чуете част от песничките за раздвижване към книжката и да се запознаете с героите й. Ще помогне на децата да усетят ползите от движението, да си припомнят селскостопанските животни, да познават различните части на тялото си, да научат за Индия и нейната култура, да развият основни добродетели. Гост-музикант – Констанин Кучев. Очакваме ви!!! 

Снимка: https://www.facebook.com/pg/tananikashtayoga

Снимка: https://www.facebook.com/pg/ tananikashtayoga

Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Тя е сертифициран йога инструктор в редица направления. Преподава хатха йога, ащанга, виняса флоу, йога за бременни и деца. Създател е на проекта тананикаща йога за деца, в който съчетава музика и йога. Завършила е „Предучилищна педагогика“ и „Поп и джаз музика“. Има издадени DVD-та с практики – за бъдещи майки, за възстановяване след раждане, за родители и деца и йога у дома. „Вълшебна книжка“ е първата й детска приказка, умело съчетана с музика и йога.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Move Weekend с Декатлон в Пловдив и Варна на 3.06. и 4.06.!

Тази седмица движението ще завладее Пловдив и Варна!

Припомнете си какво Ви очаква:

ПРОГРАМА – Move Weekend Пловдив

ПРОГРАМА – Move Weekend Варна