Тази седмица – 4 събития в Декатлон!

Тази седмица – 4 събития в Декатлон!
20/01/2015 DecathlonBG

Изглежда за много хора новогодишното обещание е било да спортуват повече, защото интересът на участниците в спортните ни събития расте главоломно! Затова тази седмица спорт ще има във всичките ни магазини в страната – в София, Пловдив и Варна! Научете повече в блог поста и се гответе – ще бъде вълнуващо!

Декатлон Пловдив, 25.1., неделя, 12:00 ч. – турнир по тенис на маса за младежи и възрастни

DSCN0140

Първото ни събитие в Декатлон Пловдив ще бъде още тази седмица в неделя от 12:00 ч. Организираме напълно безплатен турнир по тенис на маса специално за младежи над 16 г. и възрастни. Нашите партньори от клуб по тенис на маса Kido Club ще се погрижат за професионалното съдийство по време на мачовете, за да излъчат накрая победителите. Подготвяме и награди за участниците. Запишете се до 23.1., петък, като ни изпратите своите имена, години и номер на карта Декатлон* на имейл bgkarta@decathlon.com. Местата са ограничени, така че побързайте да се регистрирате! В деня на събитието бъдете точни, за да сте там за жребия за мачовете в 12:00 ч.

Декатлон Варна, 25.1., неделя, 15:30 ч. – спининг

VS910

Спининг е групово аеробно занимание, изразяващо се в организирано каране на специално пригодени за случая колела на закрито, наречени спинери. Колелата и хореографията при спининг са създадени да имитират колоездене в пресечена местност. Професионалните инструктори от Rowers Training са подготвили тренировка, подходяща и за начинаещи. Запишете се за безплатна тренировка до петък, 23.1.2015, като ни изпратите имена, години и номер на карта Декатлон* на имейл bgkarta@decathlon.com!

Декатлон Подуяне, 25.1., неделя, 17:00 ч. – Street Dance & Lady Style

DOMYOS DANCE SS15

Танцът е едно от най-креативните изкуства, което е подходящо за абсолютно всеки човек – начинаещ или професионалист, мъж или жена, дете или възрастен. Тази неделя Декатлон Подуяне се превръща в танцова сцена за всички вас, които искате да научите тънкостите на уличните танци – брейк, хип хоп, джаз и съвременен танц се преплитат в стиловете Street Dance и Lady Style. Хореографите от Pretty Dance Hall са подготвили страхотен купон за всички почитатели на танците. Заповядайте без предварителна регистрация – да потанцуваме заедно!

Декатлон Витоша, 25.1., неделя, 12:30 ч. – тестване на Kangoo Jumps

10659344_654161638038919_3438123081400291173_n

След Варна, Kangoo Jumps идват и в София – този уикенд в Декатлон Витоша в неделя от 12:30 ч., а следващата седмица – в Декатлон Подуяне! Запишете се още сега за безплатно тестване + тренировка с иновативните Kangoo Jumps обувки, за да се убедите колко е интересно и динамично да правите упражнения с тях. Изпратете ни Вашите имена, години и номер на карта Декатлон* на имейл bgkarta@decathlon.com.

*В случай, че нямате карта Декатлон, може да се запишете и без нея.  

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.