Турнир по тенис на маса, лека атлетика и спортна викторина в Декатлон!

Турнир по тенис на маса, лека атлетика и спортна викторина в Декатлон!
13/11/2014 DecathlonBG

И този уикенд безплатните седмични събития продължават! Подготвили сме турнир по тенис на маса с награди във Варна, а в София – лека атлетика за деца и викторина „Познаваш ли спорта?“. Хайде да спортуваме! 

Декатлон Варна, 15.11., събота, 11:30 ч. – Турнир по тенис на маса с награди (за младежи и възрастни)

DSCN0140

Тази събота в Декатлон Варна организираме турнир по тенис на маса със страхотни награди! Турнирът е предназначен за младежи от 16 години нагоре, както и възрастни. Състезанието ще бъде организирано в групи или директни елиминации в зависимост от броя на участниците. И за да е още по-интересно, ще имаме призова четворка, а на всеки участник, независимо от представянето му, ще подарим също награди. Молим всички желаещи да се регистрират предварително – изпратете Вашите имена и години на имейл  до петък, 14.11. Ако решите пък в последния момент, че искате да участвате, може да се регистрирате и на място в магазина до 11:30 ч. в събота, 15.11. А наградите са наистина страхотни, специално подбрани от секцията за тенис на маса. Ето и програмата:

  • 11:30 – 12:00 – Регистрация и теглене на жребий за мачовете – молим ви до 11:30 ч. да сте там!
  • 12:00 – 14:00 ч. – Провеждане на турнира
  • 14:00 ч. – Награждаване

Декатлон Подуяне, 15.11., събота, 12:00 – 13:00 ч. – Лека атлетика за деца

DSCN2898Школатата по лека атлетика „Дарко Тийм“ гостува в Декатлон Подуяне в събота, 15.11., от 12:00 ч., за да повтори откритата тренировка за малките спортисти, която се състоя предната седмица в Декатлон Витоша. По време на тренировката децата тичаха, прескачаха препятствия и тренираха в отбори, което още повече ги забавляваше и мотивираше да дават най-доброто от себе си. Леката атлетика за деца е разработена по специална програма на Международната федерация по лека атлетика, която цели да привлече децата към този популярен спорт с традиции по света и в България.
DSCN2961

Декатлон Витоша, 15.11., събота, 11:30 – 13:00 ч. – Викторина „Познаваш ли спорта?“ с Малчуган-Великан

IMG_1186

Ако Вашето дете обича да спортува и е любознателно, заповядайте на нашата викторина „Познаваш ли спорта?“ с Декатлон и аниматорите на Малчуган-Великан! Подготвили сме игра с въпроси към децата за различните спортове, за да ни покажат колко много неща знаят, а като допълнение ще има и танцови предизвикателства, за да е още по-забавно. Накрая ще има и награди за участниците!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.