Тенис на маса, спортни игри, фехтовка и народни танци в Декатлон!

Тенис на маса, спортни игри, фехтовка и народни танци в Декатлон!
10/02/2015 DecathlonBG

Какво се случва, когато имаме страхотни спортни ентусиасти, които ни дават идеи за събития и кипят от енергия да се включват в тях? Организираме ги с още по-голямо удоволствие, разбира се! Тази седмица предстоят състезания, игри и открити уроци, така че четете по-надолу и се гответе за уикенда отсега!

Декатлон Пловдив, 15.02., неделя, 16:00 – 17:00 ч. – открит урок по фехтовка

FSC-Plovdiv-poster-Decathlon

Неделният ден тази седмица ще можете да разнообразите с изключително интересен урок по фехтовка заедно с Фехтовален клуб Пловдив. Освен зрелищна демонстрация, професионалистите от клуба ще Ви дадат възможност да направите първите си стъпки със сабя или рапира в ръка. Клубът освен това набира нови попълнения, затова не пропускайте да се включите, за да разберете как може да започнете да тренирате този така интересен спорт, датиращ още от Средновековието и Ренесанса. Заповядайте без предварителна регистрация в Декатлон Пловдив тази неделя от 16:00 ч.

Декатлон Варна, 15.02., неделя, 12:00 – 13:30 ч. – спортни игри за цялото семейство

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Цялото семейство ще може да се включи в чудните спортни игри, подготвени от аниматорите на Парти Джак! Ако сте участвали преди в нашите забавления за деца, вече знаете, че купонът е гарантиран. Сега обаче не само децата, а и техните родители ще могат да си припомнят колко е забавно да играеш, спортувайки. Очакваме Ви без предварителна регистрация в Декатлон Варна в неделя.

Декатлон Подуяне, 14.02., събота, 16:00 – 17:00 ч. – народни танци

309837_2639651032046_58771978_n_ctQG

Точно така, правилно прочетохте – в Декатлон Подуяне ще има открит урок по народни танци! Ще се радваме да посрещнем всеки, който обича българските традиции – деца, младежи и възрастни! За танците няма възраст, особено когато става въпрос за традиционните български хора. Ако искате да се позабавлявате или пък сега правите първите стъпки в народните танци, или просто обичате народната музика и изкуство, значи това събитие е точно за Вас. Заедно с школа Sundance ще изиграете различни хора и ще се забавлявате от сърце. Очакваме Ви без предварителна регистрация!

Декатлон Витоша, 15.02., неделя, 12:00 – 15:00 ч. – турнир по тенис на маса

G78Q1186

Дългоочакваният турнир по тенис на маса в София вече е факт – ще бъде тази неделя, 15.02., от 12:00 ч. в Декатлон Витоша. Участието ще бъде напълно безплатно – нужно е само да се регистрирате, като ни изпратите Вашите имена, години и номер на карта Декатлон на имейл адрес bgkarta@decathlon.com. Турнирът е предназначен за младежи и възрастни. Програмата е:

  • 11:30 ч. – регистрация и загрявка
  • 12:00 ч. – старт на турнира
  • 15:00 ч. – финал и награждаване

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.