Тротинетки и ролери от Oxelo – тествайте и вземете с отстъпка в Декатлон Варна!

Тротинетки и ролери от Oxelo – тествайте и вземете с отстъпка в Декатлон Варна!
23/03/2015 DecathlonBG

С наближаването на пролетта идва време за повече спорт на открито! А какво по-хубаво от това да караш ролери или тротинетка под слънчевите лъчи? Затова решихме да представим нашата марка за ролери и тротинетки Oxelo в Декатлон Варна на 28. и 29.03. През целия уикенд ще можете свободно да тествате продуктите в магазина ни на бул. Владислав Варненчик 268 и ще имате възможност да получите талон за отстъпка за всичко с марка Oxelo! Подробностите – вижте по-долу.

8282644-PLAY3-PB-3

През предстоящия уикенд – на 28. и 29.03. – Декатлон Варна кани всички фенове на ролерите и тротинетки да изпробват страхотните ни продукти с марка Oxelo! Подготвили сме различни забавления с аниматори, състезания, награди, а всички, които се включат в тях, както и всеки, който пазарува в Декатлон Варна през този уикенд, ще получи и специален талон за 10% отстъпка на всички продукти с марка Oxelo. Ако все още се чудите дали да дойдете, вижте повече информация за Oxelo и програмата на 28. и 29.03. Гарантираме купон и добро настроение!

Програма за 28.03.2015, събота:

Flyer_Oxelo_A5_Trotinetka-page-001

  • 11:30 – 12:00 ч.демонстрация на тротинетките Oxelo – какво знаете и какво не знаете за тях, какви са техните предимства, за които може би дори не подозирате? Заповядайте да разберете!
  • 12:00 – 13:00 ч.състезание с тротинетки за деца до 10 г. с възможност за спечелване на тротинетка Oxelo!
  • 13:00 – 16:30 ч.свободно тестване на продукти на Oxelo в магазина – знаете ли, че в Декатлон можете да тествате продуктите в обособените за това тест зони? Не се притеснявайте да се качите на тротинетката или да обуете ролерите и да ги покарате – целта е наистина да се убедите сами в техните предимства!
  • 16:30 – 17:30 ч.арт работилница с аниматори – ще оцветяваме картинки с тротинетки с аниматор-художник и ще ни бъде забавно и приятно! Оставете децата да творят, докато вие спокойно разгледате предложенията в Декатлон!

Програма за 29.03.2015, неделя:

Flyer_Oxelo_A5_Rollers-page-001

  • 11:30 – 12:00 ч.демонстрация на ролери Oxelo – какво знаете и какво не знаете за тях, какви са техните предимства, за които може би дори не подозирате? Заповядайте да разберете!
  • 12:00 – 13:00 ч.състезание за спечелване на ролери за деца до 10 г.
  • 13:00 – 16:30 ч. –  – свободно тестване на продукти на Oxelo в магазина – знаете ли, че в Декатлон можете да тествате продуктите в обособените за това тест зони? Не се притеснявайте да се качите на тротинетката или да обуете ролерите и да ги покарате – целта е наистина да се убедите сами в техните предимства!
  • 16:30 – 17:30 ч.арт работилница – рисуване и оцветяване на контурни картинки с ролери Oxelo с аниматор-художник. Оставете децата да творят, докато вие спокойно разгледате предложенията в Декатлон!

Повече за Oxelo

oxeloOxelo е една от високотехнологичните марки на Декатлон. С нея никога няма да ви е скучно – имате избор между тротинетки, ролери, скейтборд, кънки на лед, протектори, каски и какво ли още не, за да се оборудвате за практикуването на този спорт. И най-хубавото е, че не е задължително да инвестирате много средства в това! Oxelo предлага продукти от различни ценови класове, съобразени с нуждите както на начинаещи, така и на напреднали. Всички продукти на Oxelo имат 2 години гаранция, а ако не сте напълно убедени в качествата им, можете да ги закупите и да ги върнете в рамките на 30 дни само с касова бележка. Убедете се сами, че да караш тротинетка или ролери не е нужно да е скъпо удоволствие – тествайте Oxelo в Декатлон Варна на 28. и 29.03.!