Турнир по тенис на маса, спортна и художествена гимнастика в Декатлон

25 ноември 2014 г.
A3.leaflet.print-page-001

Тази събота празнуваме първия рожден ден на Декатлон Подуяне! По този повод предстоят много изненади в магазина - двойно повече точки за лоялност, турнир по тенис на маса за младежи и възрастни, както и сутрешна изненада за първите клиенти в събота и неделя. В Декатлон Витоша пък ви очаква вълнуваща демонстрация на най-малките шампиони по спортна гимнастика от гимнастическия клуб на НСА, последвана от открит урок по художествена гимнастика с Биляна Проданова. Ето и подробности:

Декатлон Подуяне, събота, 29.11., 11:30 - 15:00 ч. - турнир по тенис на маса за младежи и възрастни

G78Q1186

По повод първия рожден ден на Декатлон Подуяне сме подготвили турнир по тенис на маса за младежи над 16 г. и възрастни с много награди! Сигурни сме, че след турнира във Варна, софиянци нямат търпение да се изявят и да покажат своите умения в този така популярен спорт. Ето защо сме ангажирали професионални съдии и организатори от клуб 88, както и фотограф, който да запечата триумфа на участниците! Предварителната регистрация за турнира е отворена до петък, 28.11., 17:00 ч. на имейл bgkarta@decathlon.com - изпратете ни име и фамилия, години и номера на картата Ви Декатлон. Ако нямате карта Декатлон, може да си извадите онлайн или на място в магазина напълно безплатно! След упоменатия срок ще можете да се регистрирате директно на място в Декатлон Подуяне. Молим Ви да бъдете там навреме!

Ето и програмата:

  • 11:30 - 12:00 ч. - Регистрация с карта Декатлон и теглене на жребий за мачовете - молим Ви до 11:30 ч. да сте там, за да Ви включим в жребия!
  • 12:00 - 15:00 ч. - Разиграване на мачовете
  • 15:00 - 15:15 ч. - Награждаване

Декатлон Витоша, събота, 29.11., 12:00 - 13:00 ч. - спортна и художествена гимнастика

gymnastics

Тази събота ще Ви представим два от спортовете с дългогодишни традиции в България - спортна и художествена гимнастика. Малките шампиони от Гимнастическата школа на НСА, които съвсем наскоро грабнаха 13 медала на Международно състезание по спортна гимнастика "Л. Солачки", ще бъдат в Декатлон Витоша от 12:00 ч. в събота, 29.11., за специална демонстрация! Техният треньор Емил Стоименов ще бъде на разположение на всички родители, чиито дечица проявяват интерес да се запишат да тренират. "С изграждането на здраво, красиво, гъвкаво и силно тяло, подкрепено с голяма воля за успех, гимнастиката може да се нарече универсален спорт, защото дава прекрасен старт на едно дете във всяка насока. Най-подходящата възраст за започване е възможно най-рано - още след четвъртата година, защото тогава децата най-бързо развиват физически качества и се учат на дисциплина и самоконтрол", споделя Емил. Веднага след демонстрацията на малките шампиони, Биляна Проданова и децата от Спортен клуб по художествена гимнастика към ЦСКА ще направят и открит урок по художествена гимнастика за малките момиченца, които винаги са мечтали да бъдат грациозни и пластични като Златните момичета! Очакваме Ви!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...