Уроци по футбол, скейтборд и детско парти в Декатлон!

Уроци по футбол, скейтборд и детско парти в Декатлон!
04/05/2015 DecathlonBG

Безплатните събития в Декатлон продължават и през месец май! Очакват ви невероятни спортни преживявания, така че прегледайте какво предстои в програмата по-долу и заповядайте! Освен събитията в нашите магазини, тази неделя Декатлон е партньор на Деня на предизвикателството, посветен на Световния ден на спорта – 10 май. Вижте по-долу повече информация за спортния празник, който предстои в София и Варна на 10. май!

Декатлон Пловдив, 09.05., събота, 11:30 ч. – открит урок по футбол за деца

FD9R1879

Футболна академия „Суперстарс“ гостува в Декатлон Пловдив, за да проведе открит урок по футбол за всички малки фенове! Треньорите имат богат опит в развиването на малките спортисти и превръщането им в истински футболни звезди. А за футбола – няма какво да кажем, защото на всички е ясно, че това е един от най-обичаните спортове от малки и големи. Урокът ще се проведе на игрището пред Декатлон Пловдив – регистрирайте Вашето дете ТУК до петък, 08.05.

Декатлон Витоша, 09.05., събота, 11:30 ч. – открит урок по скейтборд

10756927_10204018236755069_1091340206_o

Едно от любимите събития на малчуганите – уроците по скейтборд – се завръща в Декатлон Витоша още тази седмица! Крис Драгошинов, инструктор с дългогодишен опит, но най-вече – с изключителен подход към децата и широоока усмивка, ще бъде отново при нас, за да покажи какви са основните техники, с помощта на които всяко дете да започне да кара скейтборд по най-безопасния начин. Запишете Вашето дете до петък, 08.05., като попълните регистрационната форма ТУК.

Декатлон Подуяне, 09.05., събота, 12:00 – 13:00 ч. – детско парти с Малчуган Великан

DSCN1140

Любимите аниматори на малките ни участници в събитията в София – Малчуган Великан – отново идват в Декатлон Подуяне за детско спортно парти с усмивки и хубаво настроение! Малките герои предстои истински да се забавляват с много спорт, танци и музика. Присъствието е без предварителна регистрация, така че заповядайте и останете, колкото желаете! Ще има и награди!

10 май – Световен „Ден на предизвикателството“, посветен на физическата активност и спорта – в София и Варна с партньорството на Декатлон

BACB WCD_2015 6x3_corrected

Денят на предизвикателството е изключително събитие, посветено на физическата активност и спорта сред всички възрасти. Тази година Декатлон участва като партньор на инициативата в София и Варна, като тя ще се проведе на 10.05. от 10:30 ч и в двата града. Подготвили сме както оборудване, за да поспортувате с нас, така и награди за всички, които останат до края на събитието! Ето къде можете да се включите:

  • в София – Княжеска градина (пред паметника на Съветската армия на бул. Цариградско шосе)
  • във Варна – Морската градина (пред Пантеона)