Урок по кану-каяк за деца в София

Урок по кану-каяк за деца в София
02/07/2018 DecathlonBG
кану каяк 640_426 (2)

кану каяк за деца 2

Урок по кану-каяк за деца с Декатлон и СК „Спорт за теб и мен“

Новата дата за урока е 21.07., отново събота, и каним всички деца на възраст между 9 и 15 години на вълнуващ урок по кану-каяк на Гребна база Панчарево! Молим да се регистрирате наново, тъй като няма да прехвърляме регистрации от предното събитие. Вижте подробностите за участие по-долу:

Декатлон и СК „Спорт за теб и мен“ канят всички малки фенове на водните спортове на напълно безплатен урок по кану-каяк за деца между 9 и 15 години.

  • Дата: 21.07.2018, събота
  • Час: 13:30 – 16:30 часа
  • Място: Гребна база Панчарево
  • Възрастова група: деца от 9 – 15 години, задължително придружени от родител.
  • Организация: Събитието ще започне с обучение по гребане с лодка („дракон“), като участниците ще бъдат разпределени в отбори на място. След това ще има състезание между отборите. Ще влизат по 2 лодки с инструктор и деца от клуба, които ще помагат на начинаещите. След почивка на всички отбори ще има финал и награждаване с грамоти и медали.

Предварителната регистрация е задължителна – РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за клуба: Спортен клуб по кану-каяк „Спорт за теб и мен“ и треньорът Красимира Стойчева се включват в безплатните спортни събития на Декатлон с идеята да запознаят децата с ползите и удоволствието от водните спортове и конкретно – кану-каяк. Целта им в дългосрочен план е да ограничат негативните тенденции сред децата, свързани с понижена дееспособност и хиподинамия, наднормено тегло и гръбначни изкривявания. „Искаме да създадем мотивация у децата за участие в спортни занимания, с оглед подобряване физическата им дееспособност, разнообразяване и пълноценно използване на свободното им време. Това спомага за формиране и усъвършенстване на социални качества в децата – умения за работа в екип, толерантност, солидарност, спазване на принципите на „феър плей”“, споделя още Красимира.