Урок по плуване за бебета в София

28 януари 2019 г.
2019-01-BabeSwimming1280x628-1280x628.jpg

{:element=>{:name=>"div", :attributes=>[], :children=>["Обучението по плуване е едно от най-ценните преживявания в детството. Освен, че ", ["помага"], " на децата да преодолеят страха си от вода, то също допринася за ", ["усъвършенстването"], " на  тяхната координация. Както и при възрастните, плуването при бебета, помага с укрепването на ", ["мускулите"], ", ставите, белите дробове и сърцето."], :ignore=>true}}
Записванията ще ставата в зависимост от възрастта на децата:

Група 1: ПАТЕ – 3-6 месеца и ЖАБКА - 6 – 12 месеца

Група 2: РИБКА – 12 – 18 месеца, ДЕЛФИН – 18 – 24 месеца, ТЮЛЕН – над 24 месеца

Децата ще бъдат разделени на групи в зависимост от тяхната възраст. Занятието ще протече за всяка група общо 30мин. Като 10мин. ще има кратка презентация за спорта. 20мин. бебетата ще бъдат в басейна със своят родител и инструктор, който ще води водните занимания.

Ден преди събието родителите ще получат имейл с часа на тяхната група и задължителните неща, които те трябва да си подготвят. Това са: шапка за плуване за родителя, джапанки, хавлии, храна за бебетата, евентуално да си подготвят памперси за плуване, ако нямат на място ще бъдат осигурени безплатно.

  • Предназначено за: деца 3 месечна до 4 годишна възраст
  • Дата: 03.02.2019, неделя
  • Час на провеждане: 15:30 до 17:30. Молим всички участници да дойдат минимум 15 минути по-рано, за да може да се подготвят и да започнем урока навреме.
  • Място на провеждане: хотле Olives, ж.к. Студентски град ул. Проф. Христо Вакарелски 1А

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за инструктора:

Школата по плуване за бебета „Плувам с Мама и Тати“ е създадена с основната цел да се запази любовта към водата на малките бебета и деца, да се изгради доверие и уважение към желанията на малките плувци, да се развиват техники за безопасност и плувни умения в зависимост от желанието, възможностите и готовността на детето и родителя.