Урок по тенис на корт за деца

Урок по тенис на корт за деца
16/07/2019 Krista Eneva

Декатлон Пловдив, 20.07., събота, 10:00 часа

Тенисът е спорт, за който са необходими 2-ма или 4-ма участника. Целта е да надвиеш опонента, използвайки ракета, насочвайки малка гумена топка, така че максимално да затрудниш съперника, спазвайки очертанията на игрището и правилата.

Включете се в нашия тенис урок на 20.07., събота, от 10:00 до 11:00 часа, който  ще се проведе на външното игрище на магазин Декатлон Пловдив. Урокът е подготвен от партньорите ни от целодневна академия Супер Старс“. Събитието е подходящо за деца от 4 до 12 години, придружени от родители. Всичко необходимо ще бъде предоставено от организаторите, но е препоръчително да  се подготвите с удобни спортни дрехи. За участие се изисква предварителна регистрация.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ 

Повече за „Суперстарс“, гр. Пловдив, нашите партньори в организацията на събитието:

„Супер Старс“ е футболна академия основана през 2010 г. от Михаел Ангелов. От своето основаване академията обучава и тренира деца от 3 до 12 годишна възраст и успешно реализира и развива своята дейност в гр. Пловдив.
Организирали са целодневна лятна спортна Академия, изпълнена със забавни спортни приключения. Научете всички важни детайли
 за предложението на „Супер Старс“ тук.